19/04/2024

Μαχητολογίες: Είμαστε τόσο… άπλα για να είμαστε και ρατσιστές;

Ο ρατσισμός θα είναι ένα είδος ψυχολογικού πολέμου που δυστυχώς δεν θα τελειώσει ποτέ! Καθημερινά στη ζωή μας λέμε ότι ο ψηλός είναι πιο δυνατός από τον κοντό ή πως οι λευκοί δεν έχουν καμία ελπίδα με τους μαύρους στο μπάσκετ. Επίσης πολλοί θεωρούν πως οι λευκοί είναι πιο έξυπνοι από τους μαύρους… Υπάρχει και μία κατηγορία φανατικών που πιστεύει ότι οι Έλληνες είναι οι καλύτεροι όλων.

Οι συγκεκριμένοι μπορούν να γίνουν και πάρα πολύ επικίνδυνοι, όχι γιατί θα ασκήσουν σωματική βία, αλλά γιατί η αμορφωσιά με σύμμαχο την ηλιθιότητα είναι ικανή να σε στείλει στην αυτοκτονία. Να σου λιώσει το μυαλό και απλά να παραδοθείς στο μανιφέστο ενός αναγνώστη ιστότοπων όπως: apogoinoileonida.gr, foustanelatimimeni.gr, katoitourkia.gr, zitoiellada.gr. Φυσικά οι παραπάνω εμπλουτίζουν τις τεράστιες γνώσεις τους με διάφορα βίντεο στο διαδίκτυο που παρουσιάζουν την Ελλάδα ως το πονεμένο θύμα της μασονίας που στέλνει καραβάνια τους μουσουλμάνους στη χώρα μας, καθότι όλοι μας ζηλεύουν και θέλουν να καταργήσουν το μεγαλείο της Ελλάδας.

Προτού συνδέσω όλα τα παραπάνω με τις μαχητικές τέχνες θέλω να σας ξεκαθαρίσω πως είμαι τιτάνιος θαυμαστής της αρχαίας Ελλάδας. Λάτρεις της κουλτούρας εκείνης της εποχής. Υποκλίνομαι στο σθένος των ηρώων μας κατά την περίοδο της οθωμανικής κυριαρχίας στην πατρίδα μας και επίσης στο μυαλό και την καρδιά μου πάντα θα τιμώ αυτούς που έγραψαν με το αίμα τους το έπος του ’40 στα βουνά της Ηπείρου.

Ποτέ όμως δεν θα ταχθώ με τους νεοέλληνες που τα έχουν πάρει όλα αυτά τα έχουν κάνει χολιγουντιανό σενάριο στο μυαλό τους και ποζάρουν σαν τιμημένοι πατριώτες δεξιά και αριστερά με την ταυτότητα του Έλληνα… μαχητή που ζει για να υποβιβάζει τους συνανθρώπους του. Πότε επιτέλους θα καταλάβουν οι αμόρφωτοι… ελοχίμ ότι το να είσαι Αλβανός, Ρώσος, Αζέρος, Καζάκος και Γεωργιανός δεν είναι ντροπή! Αντιθέτως όταν τολμάς να σηκώσεις την ελληνική σημαία ψηλά και να πεις ότι αυτή η νίκη μου είναι αφιερωμένη στους Έλληνες είσαι και πολύ μάγκας…

Με τη λογική που κουβαλούν οι τέσσερις… σωματοφύλακες του Greek Kick Boxing ο Πύρος Δήμας δεν είναι Έλληνας, το ίδιο και ο Ηλιάδης και άλλα τόσα παιδιά που μεγάλωσαν στη χώρα μας, ένιωσαν το ρατσισμό στο πετσί τους, αλλά ποτέ δεν είπαν κάτι κακό γι’αυτήν. Αντιθέτως πήραν και… έχωσαν βαθιά στο στόμα των Ελληναράδων τα ολόχρυσα μετάλλια τους και συνεχίζουν να γράφουν ιστορία παγκοσμίως! Από τη δημοσιογραφική μου πορεία στον αθλητισμό έχω παρατηρήσει ότι οι πιο κλαψιάρηδες και συνεχώς αδικημένοι είναι οι… καθαροί Έλληνες που όλο κάτι ζητούν από την Ελλάδα που πολλές φορές τη βρίζουν κιόλας, αλλά όταν κάποιος… ξένος τολμήσει να πει κάτι για την Ελλάδα, όπα… Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ αλαλάζουν οι αμόρφωτοι.

Είμαι 100% σίγουρος ότι αυτοί που έγραψαν υποτιμητικά σχόλια αρκετές φορές για τους αθλητές που έπαιξαν με την ελληνική σημαία πριν λίγες ημέρες  και παλαιότερα σε άλλη διοργάνωση δεν έχουν ιδέα από Ελλάδα! Δεν έχουν ιδέα από αθλητισμό… Κάνουν και φοβερές τούμπες, καθότι στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου Έλληνα kickboxer κάποιοι δεν ήταν αρκετά… Έλληνες, όταν όμως ο ένας ξάπλωνε κόσμο στο εξωτερικό κι ο άλλος κατακτούσε ζώνη, τότε τα παιδιά έγιναν Έλληνες πρωταθλητές. Ντροπή λοιπόν σε όποιον αμφισβητεί τον κόπο αυτών των παιδιών και στέκεται στο τι γράφει η ταυτότητα.

Με την ίδια λογική όταν ένας Έλληνας ταξιδέψει στο εξωτερικό για να παίξει ως εκπρόσωπος της σε οποιοδήποτε άθλημα οι ντόπιοι θα πρέπει να του πετούν χαρτιά με ομόλογα, ένα κομμάτι ψωμί και μερικά ευρώ για το εισιτήριο της επιστροφής. Ξυπνήστε! Είμαστε ελάχιστοι για να είμαστε και ρατσιστές… Να αγαπάμε την πατρίδα μας και να φροντίζουμε να την κάνουμε καλύτερη, όχι καθαρίζοντας τους δρόμους αλλά φωτίζοντας τα μυαλά τα δικά μας και αργότερα των παιδιών μας με μόρφωση και παιδεία πάνω απ’όλα.