29/03/2024

Μαριάννα Κατσούλια: Tεράστιες αλλαγές στο σώμα με τον Johnys Part

H Μαριάννα Κατσούλια συνεργάζεται εδώ και αρκετό καιρό με τον μετρ της γυμναστικής Johny’s Part καθώς όπως λέει ασχολείται με τον αθλητή και κατάφερε να δει τεράστιες αλλαγές στο σώμα της. Η όμορφη γυμνάστρια εξηγεί τους λόγους που επέλεξε τον Johny.


«Προτίμησα τον Johny γιατί τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Είναι ένας άνθρωπος που ψάχνεται και βελτιώνεται.Ασχολείται συγκεκριμένα με τις ανάγκες του καθενός και σε κάνει να αγαπάς αυτό που κάνεις. Εκτός από την γυμναστική, αφιερώνει εξίσου χρόνο στην αποκατάσταση και την διατροφή, οπότε σου προσφέρει ένα φουλ πακέτο καθώς συνεργάζεται και με την καλύτερη φυσικοθεραπεύτρια, Κατερίνα Λιανού».

Στην συνέχεια η Κατσούλια μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές που έχει παρέα με τον Johny’s Part.

«Eδώ και ενάμιση χρόνο που με έχει αναλάβει, έχω δει τεράστιες αλλαγές στο σώμα μου, στον μεταβολισμό, την φυσική μου κατάσταση αλλά και σε διάφορα προβλήματα που είχα στην μέση και τα πόδια, λόγω ορθοστασίας. Η προπόνηση που κάνω είναι διαλειμματική και είναι ανάλογα με το κομμάτι που θέλουμε να βελτιώσουμε εκείνη την περίοδο». 

Τέλος για  το αν θα πρότεινε τον Johny’s Part και σε άλλους ασκούμενους, η Μαριάννα Κατσούλια ήταν απόλυτη.

«Εννοείται πως συστήνω ανεπιφύλακτα τον Johny σε όλους τους άντρες και γυναίκες, όλων των ηλικιών. Θα ανανεωθούν και θα αγαπήσουν το σώμα, τον εαυτό τους και την γυμναστική». 

 

#goodmorning #perfectnutrition #johnyspersonaltrainingteam #fitness #fitnessmotivation #fitnessgirl #training 💪🏻👊🏻🙆🏼👯🏃🏼🍏#kinisikaitherapeia #katerina_lianou

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης marianna_kat (@marianna_kat) στις