28/03/2024

Μαρία Πανταζή, Νίκος Δροσόπουλος και Νίκος Ανδρεάδης στο One Round More… στις 7 Ιουνίου!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ONE ROUND MORE

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την παρουσία τριών σημαντικών ανθρώπων από τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων, οι οποίοι θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους στο 2ο(δεύτερο) εισαγωγικό σεμινάριο “Η τέχνη του cutman part 1/3″.

H πρωταθλήτρια του kick-boxing Μαρία Πανταζή είναι η δεύτερη αθλήτρια που θα είναι το μοντέλο στην τέχνη του hand-wrapping από τον Μιχάλη Σιούλη,με σκοπό να παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες τον τρόπο γίνεται το “δέσιμο” χεριών” στους αθλητές που αγωνίζονται στα rings.

sioulis2

Ο προπονητής πυγμαχίας-kick boxing και διεθνής διαιτητής Νίκος Δροσόπουλος, θα μας μιλήσει για την εμπειρία του στα rings και τους κανόνες ασφαλείας,τι συντονίζει ένας διαιτητής κατά την διάρκεια ενός αγώνα μαχητικού αθλήματος και βέβαια γιατί ο referee θεωρείται ο “βασιλιάς” του ring.

Ο προπονητής πυγμαχίας Νίκος Ανδρεάδης θα μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του από την Αμερική σαν πυγμάχος και θα μας εξηγήσει σαν προπονητής γιατί η παρουσία των cutmen είναι τόσο σημαντική στα αποδυτήρια και την “γωνία” ενός μαχητή.

Τους ευχαριστούμε!

Εισηγητές ο Ringside Dr. Ναπολέων Αναγνώστου και ο φυσικοθεραπευτής-cutman Κ. Μιχάλης Σιούλης.