29/03/2024

Κώστας Ταμπουρέας: «To Gods of War είναι μια γιορτή»

Το «GOW 9» είναι σημαδιακό για τον σπουδαίο μαχητή Κώστα Ταμπουρέα ο οποίος θα «κλείσει» την καριέρα του στο «ΔΑΙΣ» την ερχόμενη Κυριακή. Το Fightsports επικοινώνησε με τον παγκόσμιο πρωταθλητή ο οποίος κάλεσε όλους στη γιορτή των μαχητικών αθλημάτων, όπως χαρακτήρισε το promotion του Στέλιου Πολίτη. 


O Κώστας Ταμπουρέας εδώ και 25 χρόνια διαγράφει εξαιρετική πορεία στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων κερδίζοντας παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα στο στυλ του point fighting. Το τελευταίο ματς της καριέρας του θα είναι για τίτλο και θα συμβεί στην ένατη εκδοχή του «Gods of War» που θα συμβεί την ερχόμενη Κυριακή στο Αθλητικό Κέντρο Αμαρουσίου: ΔΑΙΣ.

Το Fightsports επικοινώνησε με τον πρωταθλητή Κώστα Ταμπουρέα και συζήτησε μαζί τόσο για το event όσο και για τον δικό του αγωνιστικό επίλογο το βράδυ της Κυριακή.

«Ελάχιστες ημέρες έμειναν ακόμη για να πραγματοποιηθεί το GOW 9. Ανυπομονώ πραγματικά! Προσκαλώ όλους τους φίλους, μαθητές και λάτρεις των μαχητικών αθλημάτων να παρευρεθούν σ’αυτή τη σπουδαία πραγματικά διοργάνωση. Να είστε βέβαιοι πως θα παρακολουθήσουμε σ’ένα υπέροχε απ’όλες τις απόψεις περιβάλλον, συγκλονιστικούς αγώνες που θα συζητιούνται για πολύ καιρό.

Σε ότι αφορά το δικό μου τελευταίο αγώνα, αυτόν που κλείνω την καριέρα μου, υπόσχομαι να κάνω ότι πράττω εδώ και 25 χρόνια στις μάχες μου. Να δώσω δηλαδή τα πάντα σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο την ώρα του αγώνα. Άλλωστε όπως πολύ συχνά λέω και στους μαθητές μου: Η τελευταία προσπάθεια πρέπει πάντα να είναι η καλύτερη από την πρώτη». Ραντεβού 29/1 στο ΔΑΙΣ. Μη λείψει κανείς…»

Gods of War: Βιογραφικό… φωτιά ο αντίπαλος του Ταμπουρέα!