23/04/2024

Κατερίνα Βασιλείου: Με βλέπω πυγμάχο σε λίγο καιρό

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Η Κατερίνα Βασιλείου ήταν το ring girl του «The Battle», με την ίδια να μιλάει για την δυνατή εμπειρία, που ένιωσε και η ίδια στο πετσί της, ενώ σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει το μποξ!

«  Ήταν μία δυνατή, αξέχαστη, μα κυρίως πρωτόγνωρη εμπειρία. Η εταιρία DISOMA2 Clothing με σύστησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, μου έκαναν την πρόταση και δέχτηκα με χαρά να συμμετάσχω σε κάτι διαφορετικό. Είδα δυνατές μονομαχίες και αθλητές παθιασμένους για διάκριση. Παρακολούθησα για πρώτη φορά τέτοιου είδους αγώνες από κοντά», τόνισε αρχικά η καυτή ξανθιά που συνέχισε, μιλώντας για το άγχος που ξεπέρασε εν τέλει.

« Στην αρχή είχα λίγο άγχος, αλλά το ξεπέρασα γρήγορα. Είμαι πλέον συνηθισμένη. Αν και βρισκόμουν εκτεθειμένη και ελαφρά ντυμένη, στα μάτια του κόσμου.  Δεν χόρευα όμως, έδειχνα με τον τρόπο μου στο κοινό σε ποιο γύρο βρισκόμαστε», ανέφερε το ring girl του The Battle που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επιθυμία της να ξεκινήσει τις πολεμικές τέχνες.

« Δεν έχω ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες. Έχω κάνει άλλα αθλήματα κατά το παρελθόν, που  είχαν χάρη. Την ρυθμική γυμναστική, αεροβική και την συγχρονισμένη κολύμβηση. Μετά την προτροπή μίας αθλήτρια αγώνων(Μαρία Πανταζή- Iron Barbie) και βλέποντας αυτό θέαμα, με βλέπω πυγμάχο, σε λίγο καιρό. Μου αρέσει που είναι τόσο δυναμικό άθλημα, γιατί και η ζωή μου είναι αρκετά δυναμική».

Ρωτήσαμε την Κατερίνα που μπορούμε να την πετύχουμε:

«Ανήκω σε τρεις χορευτικές επαγγελματικές ομάδες. Η μία εμφανίζεται σε γήπεδο μπάσκετ, η δεύτερη σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας και η τρίτη ως προπονήτρια σε μία ομάδα γυμναστικής. Πάντως στο Facebook, δεν με πετυχαίνετε. Δεν μου αρέσει πολύ. Το έχω μόνο για πολύ φίλους και συνεργάτες».

Τέλος η Βασιλείου επιλέγει χορό αντί για Kickboxing:

«Η μεγάλη μου αγάπη είναι ο χορός. Και τα δύο είναι εξίσου μία πολύ καλή άσκηση για όλο το σώμα. Για μένα ο χορός είναι έκφραση, πάθος, και ζωντάνια μαζί. Είναι ένας ευχάριστος τρόπος εκγύμνασης που βοηθά στην αποβολή άγχους και στρες».