09/05/2024

Κάτια Τσοβγκάν: Ξέρω τον τρόπο να κερδίσω

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Τον τρόπο να κατακτήσει την νίκη γνωρίζει η Κάτια Τσοβγκάν που δηλώνει έτοιμη για την μάχη  της με την Δήμητρα Αχλαδά στο ερχόμενο The Battle, ενώ επεσήμανε πως μία νίκη θα είναι η απαρχή μίας επιτυχημένης καριέρας στο Muay Thai. Aρχικά η αθλήτρια του Παύλου Καπώνη μίλησε για την προετοιμασία αλλά και τους όρους που θα γίνει το παιχνίδι

«Βρίσκομαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Κάνω καθημερινά προπονήσεις και με τη βοήθεια και την υποστήριξη των συναθλητών μου  στο Diamond Camp και φυσικά του προπονητή μου, Παύλου Καπώνη, πιστεύω πως είμαι έτοιμη για τον αγώνα. Τώρα σχετικά με τους όρους, το Muay Thai είναι τέχνη των 8 άκρων (χέρια, αγκώνες, γόνατα, πόδια) συνεπώς Muay Thai χωρίς αγκώνες δεν είναι Muay Thai!      Με βοηθά το γεγονός αυτό γιατί η προετοιμασία μου ήταν ανάλογη», ανέφερε αρχικά η Τσοβγκάν που στη συνέχεια τόνισε πως ξέρει τον τρόπο για να φτάσει στην νίκη.

«Αν και δεν γνωρίζω το στυλ παιχνιδιού της αντιπάλου μου για τον συγκεκριμένο αγώνα, ξέρω πως θα αντιμετωπίσω μια τεχνική και άξια αντίπαλο.  Το πλάνο μου θα το δείτε στην μέρα του αγώνα και σας αφήνω να το διαπιστώσετε μόνοι σας, το απόγευμα της 21ης Δεκεμβρίου, στο ρινγκ του The Battle 8», είπε η αθλήτρια του Diamond Camp που για τέλος αναφέρθηκε στον στόχο της που δεν είναι άλλος από το να καθιερωθεί στον χώρο.

«Είναι όντως μια πολύ δυνατή πρόκληση για μένα που θα συμμετάσχω στην αγωνιστική καρτέλα του The Battle 8. Στόχος μου και επιθυμία μου είναι, αυτός ο αγώνας να αποτελέσει  την αρχή μιας πετυχημένης επαγγελματικής πορείας στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων».