26/04/2024

Θοδωρής Θεοδωρακάκος : Με τρομερή επιτυχία το Joya

To Fightsports. gr εξετάζει απ’ όλες τις πλευρές τις διοργανώσεις που γίνονται… Ένα κομμάτι του χθεσινού Joya ήταν και η παρουσία των διαιτητών. Ο Θοδωρής Θεοδωρακάκος μίλησε για τους εντυπωσιακούς χθεσινούς αγώνες, αλλά και την προσπάθεια αθλητών και προπονητών για να αναδειχτεί το άθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Fightsports. gr:

 Θοδωρή πως κρίνεις το επίπεδο των χθεσινών αγώνων;
Τα παιδιά που συμμετείχαν, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Υπήρχαν αγώνες που θα μπορούσαν να είναι και σε κάρτες επαγγελματικών διοργανώσεων. Φαίνεται λοιπόν ότι οι προπονητές και οι αθλητές προσπαθούν ακόμη περισσότερο κι αυτό έχει αποτέλεσμα.
Υπήρξαν πολλές συμμετοχές… Πιστεύεις ότι ανατέλλει μία νέα εποχή για τις πολεμικές τέχνες;
Για μία ακόμη φορά το στο Joya Cup του Ιωάννη Θεοφάνους (Fight Club Galatsi) , είχε τρομερή επιτυχία. Εγώ θα το χαρακτήριζα «mini Πανελλήνιο», καθώς υπήρχαν σύλλογοι, απ’ όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Αυτό μπορεί κανείς να το δει, αφού το Joya ξεκίνησε από ένα ρινγκ και τώρα γίνεται σε στάδιο με 2 ρινγκ και 2 Τατάμι. Δεν ξέρω αν αρχίζει μία νέα εποχή των πολεμικών τεχνών, αλλά κάτι δυναμικό και ωραίο αρχίζει και διακρίνεται.
Πιστεύεις ότι υστερούσε κάπου η διοργάνωση;
 Από το θέμα διαιτησίας είχαμε έμπειρους διαιτητές, αλλά και ανερχόμενους. Το καλό είναι ότι και τα νέα παιδιά, αρχίζουν να ασχολούνται με την διαιτησία που είναι το λιγότερο glamour κομμάτι του αθλήματος. Λάθη είναι λογικό να γίνουν γιατί είναι ανθρώπινα. Ε, και λίγη γκρίνια δεν γίνεται να μην υπάρχει. Έλληνες είμαστε…