16/04/2024

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας – Π.Ο.Ε.Τ.Α παρουσιάζει τον επίσημο ιστοχώρο της

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, παρουσιάζουμε τον επίσημο ιστοχώρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας – Π.Ο.Ε.Τ.Α.

www.self-defense.gr
www.poeta-federation.com

Η Π.Ο.Ε.Τ.Α οικοδομήθηκε πάνω στην αγάπη και αφοσίωση προς τις Πολεμικές Τέχνες, και για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε και αναπτύσσουμε πέντε πυλώνες ύπαρξης και δράσης.

Ο πρώτος από αυτούς είναι: “Η Ομοσπονδία είναι τα μέλη της”
Πρώτιστη μέριμνα της Ομοσπονδίας μας, είναι η προβολή των μελών μας και του έργου τους.

Eίναι χαρά και τιμή μας, το γεγονός ότι είμαστε η μόνη Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών στην Ελλάδα, που προσφέρει τόσες πολλές δυνατότητες προβολής στα μέλη μας, μέσα από τον επίσημο ιστοχώρο της..

Αναλυτικά:

To κάθε μέλος (και ο κάθε υποστηρικτής της Π.Ο.Ε.Τ.Α) λαμβάνει δική του δυναμική και πλήρως αυτοδιαχειριζόμενη προσωπική σελίδα μέσα στο website μας, με τις εξής δυνατότητες δημοσίευσης:

  1. Εικόνα προφίλ,
  2. Εικόνα εξωφύλλου,
  3. Στοιχεία επικοινωνίας (περιλαμβάνουν: Oνομα – Επώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο 1, τηλέφωνο 2, ιστοσελίδα, e-mail, facebook, google+, twitter, Νομό),
  4. Φωτογραφίες (9),
  5. Bίντεο (2)
  6. Τεχνοτροπίες – Στυλ,
  7. Περιφερειακή Ενότητα,
  8. Νομός,
  9. Επωνυμία,
  10. Παρουσίαση Συλλόγου,
  11. Όνομα – Επώνυμο Εκπαιδευτή,
  12. Βιογραφικό Εκπαιδευτή,
  13. Πρόγραμμα Μαθημάτων,
  14. Εκδηλώσεις,
  15. Παροχές,
  16. Προσφορές,
  17. Ειδικά Τμήματα,
  18. Αγαπημένο ρητό…

Επίσης, τους δίδεται η δυνατότητα στην ειδική ενότητα «νέα των μελών», να δημοσιεύουν όλες τις δράσεις τους, για την καλύτερη επικοινωνία και προβολή της δουλειάς τους, καθώς και η εύρεσή τους από τους ενδιαφερόμενους, και από Περιφερειακή ενότητα και από Τεχνοτροπίες.

Η Π.Ο.Ε.Τ.Α, αυτή τη στιγμή αριθμεί 78 Συλλόγους μέλη και υποστηρικτές εκπαιδευτές από διάφορα μέρη της χώρα μας, (Αττική, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Χίο…) σε πάνω από 50 διαφορετικές τεχνοτροπίες και στυλ, και είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών WKF – World Kobudo Federation – (παρουσιάζεται σχετικό clip)

«Ζητούμε από όλους τους ανθρώπους του χώρου, να είστε οι αυστηροί κριτές της προσπάθειάς μας, ελπίζοντας ότι η κίνησή μας αυτή θα αγκαλιαστεί από τα μέλη και τους φίλους μας, ζητώντας την υποστήριξη σας, προκειμένου να μπορέσουμε αποτελεσματικότερα να ανταποκριθούμε στο έργο που έχουμε να επιτελέσουμε και δεν είναι άλλο από την προβολή, προώθηση, διεύρυνση και θεμελίωση της μαχητικής πλευράς των Πολεμικών Τεχνών που είναι η ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ.

Προσηλωμένοι με συνέπεια στο όραμα και στην αποστολή μας, συνεχίζουμε την συνεχή, σταθερή και έντονη δραστηριότητά μας, καθώς και την ανάληψη κάθε δυνατής πρωτοβουλίας ώστε να αποτελέσουμε μοχλό ανάπτυξης της Αυτοάμυνας στην Ελλάδα, σε ένα φιλικό – υγιές και ΜΗ δογματικό περιβάλλον.

Με σεβασμό και αποδοχή στην διαφορετικότητα ΟΛΩΝ των τεχνοτροπιών, και της ποικιλίας τους σε στοχαστικούς και φιλοσοφικούς ορισμούς, στις μικρές ή μεγάλες ανομοιότητες ή αντιθέσεις που υπάρχουν μεταξύ τους, σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, και να μας τιμήσετε με την συμμετοχή σας στην Π.Ο.Ε.Τ.Α, δίδοντάς μας τη δύναμη να ενεργήσουμε αποφασιστικά, με επαγγελματικό σχεδιασμό και σοβαρότητα, ώστε να συνδράμουμε ουσιαστικά στην προώθηση της Μαχητικής πλευράς των Πολεμικών τεχνών και την προαγωγή και στη περαιτέρω ανάπτυξη του όρου και της έννοιας ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ»

Εκ μέρους του Δ.Σ
Μιχάλης Κοσσυβάκης
Πρόεδρος Π.Ο.Ε.Τ.Α