27/04/2024

Η θλιβερή ιστορία του Mark Hunt

Όσοι παρακολουθούν από κοντά την καριέρα του Mark Hunt ξέρουν ότι ο πλακατζής αλλά βαρυχέρης μαχητης του UFC (και κάποτε πρωταθλητής του Κ-1) είχε νεότερος μπλεξίματα με τον νόμο και παραβατική συμπεριφορά, όμως δεν γνωρίζαμε πόσο πραγματικά άσχημα ήταν τα παιδικά/εφηβικά χρόνια του.

Ένα κομμάτι από την αυτοβιογραφία του που μιλάει η αδερφή του είναι τρομακτικό:

«‘O Mark ήταν ακόμη μωρό όταν ξεκίνησε η κόλαση. Θα ήταν μαύρος και μπλέ από την κορυφή ως τα νύχια συχνά. Έπρεπε να τον καθαρίζω από το αίμα, να κάνω μασάζ στις μελανιές του και να ρίχνω αλάτι στις πληγές του, ώστε ο πατέρας μας να τον δείρει ξανά. Στα 5 του ο Mark άρχισε να κλέωει και να έχει μια μανιακή βίαια συμπεριφορά, αλλά πως να ξέρει καλύτερα; Δεν καταλάβαινε καν τι είναι η αγάπη μέχρι που γνώρισε την Julie (η γυναίκα του). Είχε καλά σημεία που επέζησαν της κακοποίησης και αργότερα έγιναν η ψυχή του αδερφού μου.» 

Αλλά ο συγγραφέας του βιβλίου προσθέτει και άλλα:

«Η κακοποίηση στο σπίτι των Hunt ήταν απαίσια και ασταμάτητη. Για την περισσότερη από την παιδική ηλικία του Mark ο πατέρας του κακοποιούσε σεξουαλικά την αδερφή του και βασάνιζε τα αγόρια του, βάζοντας τα να παίζουν ξύλο μεταξύ τους, ενώ τα χτυπούσε, τα μαστίγωνε, τα έπνιγε και τα άφηνε να πεινάνε. O Mark μου είπε ότι όταν είδε αργότερα την ταινία τρόμου «Wolf Creek», ο σαδιστής δολοφόνος Mick Tayler του θύμισε τον πατέρα του.»
Τώρα εξηγούνται σε μεγάλο βαθμό τα διάφορα περίεργα πράγματα που έχει δει μπροστά του, πχ τον Χάρο 2-3 φορές. 
https://www.youtube.com/watch?v=qlXFKDzHVaE