28/03/2024

Η απάντηση της Γωγώς Μπιτάκου στο άρθρο του Πέτρου Πολυχρονίδη!

Το άρθρο του Πέτρου Πολυχρονίδη στο lordofrings.gr (δείτε εδώ) δεν έμεινε ασχολιάστο από τη Γωγώ Μπιτάκου η οποία επικοινώνησε με το fightsports.gr και σε μια μακροσκελή ανακοίνωση έστειλε την απάντησή της στον έμπειρο δημοσιογράφο. Διαβάστε παρακάτω τα λόγια της Ελληνίδας promoter του No Limits:

Δεν συνηθίζω να απαντάω σε δημοσιογράφους, μια και ως δημοσιογράφος που υπήρξα για δέκα χρόνια  με διεθνή ρεπορτάζ κα  αποστολές σε εμπόλεμες ζώνες μεταξύ άλλων, προασπίζω πάντα  το δικαίωμα του ρεπόρτερ – δημοσιογράφου –αρθογράφου (έννοιες τόσο συγκεχυμένες στις μέρες μας ας μην αναλύσω εδώ ποιος αξίζει να αποκαλείται  έτσι) να γράφει ελεύθερα τη γνώμη και την άποψή του.

Στον Πέτρο όμως θα απαντήσω γιατί δεν έγραψε σαν δημοσιογράφος – οι δημοσιογράφοι σέβονται το off the record – αλλά έγραψε λίγο σαν δημοσιογράφος, λίγο σαν φανατικός θαυμαστής του Ζαμπίδη που είναι χρόνια και το εκδηλώνει περίτρανα όσα χρόνια έχει το site , λίγο σαν θαυμαστής του ΚΑΤΣ που έχει πιστέψει ότι το ‘’θέατρο’’ είναι και η αλήθεια και λίγο, θα μου επιτρέψει τον όρο και δεν θέλω να στεναχωρηθεί και σαν ‘’πανελίστας’’ που θα είναι από ότι ξέρω την Κυριακή σε εκπομπή με καλεσμένο το Ζαμπίδη.

Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το χώρο κανείς ΠΟΤΕ δεν έχει τα κότσια να πει τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!! Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτούς! Είναι νωρίς να βγούνε οι αλήθειες αλλά θα γίνει και αυτό, δεν είναι μακριά η μέρα….

Το 2006 ξεκίνησα πρώτη μαζί με το Σταμάτη να κάνουμε επαγγελματικό αθλητισμό στην Ελλάδα, ήταν σαν να μιλάμε κινέζικα και μπορεί ο Λογγινίδης, ο Βασιλικός, ο Ζαμπίδης και η Πανελλήνια Ομοσπονδία να είχαν παράγει έργο σεβαστό αλλά στην Ελλάδα είχαν μαύρα μεσάνυχτα, χορηγοί και δημοσιογράφοι ειδικά ούτε να ακούνε.

Χρειάστηκε πολύ μα πάρα πολύ σκληρή δουλειά για να ανοίξει ο δρόμος, να φτάσουμε να γεμίζουμε γήπεδα ήδη από το NO LIMITS 2 (2007) στο κατάμεστο Ολυμπιακό Κέντρο Άρσης Βαρών στη Νίκαια με το Σταμ τότε να βγαίνει στο ring  ντυμένος Σπαρτιάτης και να προκαλεί σε άλλους αμηχανία και σε άλλους θαυμασμό και υπερηφάνεια.

Ακολούθησαν περιοδείες σε όλη τη χώρα κατάμεστα στάδια, θέατρα, κάστρα, θεμελίωση του αθλήματος μέσω όλων των εκδοτικών συγκροτημάτων της χώρας, σημαντικών εταιρειών  και φυσικά πάντα τηλεοπτικών μεταδόσεων σε ΣΚΑΙ(επανάσταση τότε  για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετάδοση σε ανοιχτή τηλεόραση 2006-2010), NOVA, ALPHA, περιφερειακά κανάλια , NEW GREET TV(Νέας Υόρκης), διαδίκτυο.

Χαίρομαι πλέον και στηρίζω όπως φάνηκε πολλές φορές, νέες  εταιρίες που στο δρόμο που ανοίξαμε με το Σταμάτη συμβάλλουν στη σωστή ανάδειξη του χώρου με καλαίσθητες αφίσες, βίντεο και ντοκυματέρ  για τους αθλητές  και πολλά άλλα που πιστεύω ακράδαντα δεν θα υπήρχαν εάν δεν γινόταν η αρχή το 2006 με τόση αυτοθυσία, ρίσκο και  δυσχέρειες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε προκειμένου να παράγουμε πάντα αποτέλεσμα πολύ μπροστά για την εποχή.(κρίμα που οι νεότεροι δεν ξέρουν και δεν θυμούνται παραγωγές στα Γιάννενα 2007 με ελικόπτερα γερμανικά μισθωμένα να πετάνε πάνω από τα κεφάλια του Καρανικολή και του Μπιτάκου στα Γιάννενα στα γιοφύρια των Ζαγοροχωρίων για τις ανάγκες του NO LIMITS 6 τότε και πόσα άλλα θέλω βιβλία για να τα αναφέρω όλα…).

Όμως φίλε Πέτρο ήσουν εκεί όταν ο Σταμάτης χωρίς κανένα κόμπλεξ και σύμπλεγμα έφερνε στη διοργάνωση τον σπουδαίο Καρανικολή, γνωστό επίσης στο χώρο για τα νικηφόρα σπάρινγκ του απέναντι στον Ζαμπίδη, το Σοφοκλέους, τη Γκειτσίδου, το Τζώρο και πολύ αργότερα νέα παιδιά σα το Σύρο, το Φλοριάν, τον Εξακουστίδη, προκειμένου να βοηθήσει τους συναθλητές του να αναδειχτούν και να συμβάλλει στην ανάδειξη του αθλήματος για το οποίο κάποτε στην Ταυλάνδη φίλε Πέτρο  όπως γνωρίζεις πολύ καλά παρά λίγο να χάσει τη ζωή του από τραυματισμό στον αγώνα λίγο πριν τη γιορτή του βασιλιά, μόλυνση της πληγής και παραλίγο  σηψαιμία!!!!

Το NO LIMITS για πολλά χρόνια ήταν ο Σταμάτης, αν και αναδείχτηκαν και προβλήθηκαν απόλυτα όλοι όσοι συμμετείχαν και όλοι θυμόμαστε ποιοι έπαιζαν σε κάθε διοργάνωση σε αντίθεση με κάτι άλλες διοργανώσεις που την ίδια νύχτα όπως και εσύ Πέτρο έχεις σχολιάσει έχουμε ξεχάσει ποιοι έπαιξαν πίσω από τον πρωταγωνιστή, γιατί εκεί ο πρωταγωνιστής δεν ήθελε να φανεί κανείς άλλος πέρα από αυτόν και δεν τον ενδιέφερε κιόλας.

Φίλε Πέτρο ήταν ο Σταμάτης μπροστά γιατί είχε ένα μαγικό τρόπο να προκαλεί τον κόσμο να σηκώνεται από τον καναπέ του και να πληρώνει εισιτήριο για να έρχεται να μας βλέπει, ξέρει να ανεβαίνει επάνω και να δίνει την ψυχή του, σεβόμενος πάνω από όλα τον κόσμο και το άθλημα, χωρίς να διστάσει να φέρει δίπλα του αθλητές που δεν ήταν γνωστοί έξω από το χώρο , τους κάναμε γνωστούς με δημοσιεύματα και εκπομπές και δεν τον ενδιέφερε εάν θα χάσει εάν θα τσαλακωθεί εάν θα  ‘’απειληθεί’’ γιατί είναι ΑΘΛΗΤΗΣ.

Σίγουρα δεν έκανε όσα θα μπορούσε, χρειάζεται και τύχη δεν αρκεί ταλέντο μόνο.

Ο Μιχάλης έκανε άλλο στυλ το Κ-1 είχε και τη σωστή κατηγορία και το άστρο να τον δει ο Λογινίδης να τον παρουσιάσει στο Σόλακ και να μπει στο Κ-1, με το δαιμόνιο μάνατζερ Σόλακ, δύο άνθρωπο καθοριστικοί στην καριέρα του που τους χρωστάει τα πάντα.

Κάποτε όταν ήταν φίλοι ο  Σταμ με Ζαμπίδη θυμάμαι το Μιχάλη να μην έχει κανέναν στην γωνία του θα έφευγε για Τόκιο και ζήτησε από το Σταμάτη να πάει γιατί δεν είχε κανέναν , ο Σταμ τότε παράτησε την προετοιμασία του για τη διοργάνωση του Σόλακ(μάνατζερ του Ζαμπίδη) εναντίον του Baris Nezif και πήγε να βοηθήσει το φίλο του.

Γυρνώντας έπαιξε μέσα στο Φανάρι, είχε πάει και ο Σοφοκλέους, ο Μιχάλης είχε αρνηθεί τότε να πάει, μια και γινόντουσαν επεισόδια με γκρίζους λύκους και ακόμα θυμάμαι γιατί τότε είχα πάει σα ρεπόρτερ το 2005, τη συγκίνηση να βγαίνει ο Σταμ στο ring μέσα στην καρδιά της Πόλης, με γκρίζους λύκους από κάτω κρατώντας την Ελληνική σημαία και βλέμμα ‘’η Πόλη δεν σας ανήκει παίζω στην έδρα μου’’.

Πέτρο έχω πει κάποια στιγμή θα γράψω βιβλίο γιατί έχω πολλά να αναφέρω και ΑΛΗΘΕΙΕΣ που δεν τολμάει κανείς να πει, όλοι είμαστε δημοσιοσχετιστές και ενώ ξέρουμε και μεταξύ μας στο χώρο γιατί  όλοι ΞΕΡΟΥΜΕ ποιος είναι ηθικός, ποιος είναι ‘’παντελονάτος’’, ποιος βοηθάει, ποιος σέβεται, ποιος τιμάει, ποιος έχει τα φράγκα για θεό, ποιος υποκρίνεται το καλό παιδί, ποιος έχει ‘’κασέτα’’ και λέει τα ίδια και τα ίδια σε όλες τις συνεντεύξεις και ποιος ενώ είναι καλό παιδί , ξέρει να μιλάει και  ‘’αλλιώς’’ και με τρόπο που να προκαλεί γιατί ο στόχος πάντα είναι να εξαπλωθεί το άθλημα να γεμίζουν  στάδια να ξυπνάνε τα νέα παιδιά και να γίνονται μαχητές.

Προσωπικά σέβομαι δυο ανθρώπους στο χώρο επειδή είναι αληθινοί  και ΑΝΔΡΕΣ , δηλαδή γενναίοι, ευφυείς, με ΛΟΓΟ, Μάλιος, Κακαράκης, θα ήθελα επιτέλους  με τους δύο μεγάλους δασκάλους να πάει κάποιος ‘’δημοσιογράφος’’ να μιλήσει για αυτό τον αγώνα και το ‘’ήθος’’ των δύο πρωταγωνιστών.

Προσωπικά έχω κουραστεί με τα παρασκήνια, τις ίντριγκες και τα κουτσομπολιά , την ημιμάθεια, την άγνοια και το φθόνο, όλοι είναι παγκόσμιοι, όλοι είναι μεγαλοδιοργανωτές, όλοι κάνουν υπερπαραγωγές, όλοι, είναι ΔΑΣΚΑΛΟΙ, όλοι είναι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και όλοι κρίνουν με πολύ δόση αλτσχαιμερ και στο βωμό των μικροσυμφερόντων τους και του φθόνου που τους δηλητηριάζει.

Και που να υπήρχαν και φράγκα και μεγαλοχορηγίες και τηλεοπτικά συμβόλαια τι θα γινόταν!!!!!!!!!!

Καλύτερα να σταματήσω γιατί  μετά από οχτώ χρόνια στο χώρο τι να πρωτοθυμηθώ είπαμε θα γράψω κάποια στιγμή γιατί οι νεότεροι πρέπει να ξέρουν.

Φίλε Πέτρο εγώ θυμάμαι 2007, στο MALL, πρώτη μας συνάντηση εγώ εσύ ο Σταμ, τότε ήξερες μόνο από ΚΑΤΣ, λίγα πράματα από το χώρο και με Σταμ θέλαμε μέσα σε ένα απόγευμα να βάλουμε μέσα στον εγκέφαλό σου όλα όσα θα χρειαζόταν να ξέρεις για να ασχοληθεί επιτέλους κάποιο site με τα δυναμικά αθλήματα σοβαρά. Σήμερα υπάρχουν πολλά ανταγωνιστικά site και εσύ παραμένεις κυρίως τελικά ‘’εραστής’’ του ΚΑΤΣ.

Μου άρεσε το συμπέρασμά σου, δεν είδα βέβαια να αναφέρεις πουθενά για τους αντιπάλους του Ζαμπίδη στην Αθήνα, και το ‘’επίπεδό’’ τους, ούτε για τους κοινούς αντιπάλους  που είχαν, αθλητές που ο Μιχάλης ‘’έχτισε’’ την καριέρα του, ούτε για ένα κοινό ‘’τίτλο’’ που προσπαθεί κάποιος με μανία να ακυρώσει με κατασκευασμένα δημοσιεύματα,  ούτε να δίνεις έμφαση ότι ο Σταμ δεν θα παίξει muay thai αλλά στο στυλ του Μιχάλη και παρόλα αυτά έχει τα κότσια να το ζητάει, ούτε για το πόσο  αγαπάνε Μπιτάκο και στηρίζουν οι παλιοί δάσκαλοι που κάτι θα ξέρουν παραπάνω αλλά ούτε πως ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 20 μέρες και ακόμα περιμένουμε μια απάντηση λες και ζητήσαμε πίσω την Κωνσταντινούπολη από τους Τούρκους!

Σε ότι αφορά τα προσωπικά που έθιξες, να θυμάσαι ότι στη Μάνη η οικογένεια είναι ιερή, μπορεί κάποιοι προκειμένου να αγοράσουν καμιά τυρόπιτα να φάνε να μη τη σεβάστηκαν , αλλά  ο Σταμ απέδειξε ότι έπραξε καλώς που αγωνίστηκε εκτός NO LIMITS για να κλείσουν επιτέλους  κάποια στόματα ηλιθίων που τον χτύπαγαν λόγω της συγγενικής μας σχέσης επιπλέον δημιουργήθηκε κατά αυτόν τον τρόπο και άλλη διοργάνωση σεβαστή στο χώρο πια και όλα αυτά είναι καλό να υπάρχουν.

Όσον αφορά εμένα αδιαφορώ για όσα λένε οι μικροί ασήμαντοι άνθρωποι που μόνο σα παράσιτα επιβιώνουν, ξέρω ποια είμαι και ξέρουν όσοι με αγαπάνε και αυτό είναι το μόνο που μετράει. Για μένα μιλάει η δουλειά μου και η διάρκειά μου. Θα ανησυχούσα εάν δεν έλεγαν και δε  συκοφαντούσαν γιατί αυτό θα σήμαινε ότι δεν έκανα τίποτε σημαντικό.

Τέλος δεν έγραψα παρά  μόνο ελάχιστες  ΑΛΗΘΕΙΕΣ, θα σεβαστώ το off the record, γιατί κάποια πράγματα πρέπει να ειπωθούν όταν ασπρίσουν και άλλο τα μαλλιά μας…

Με την ευχή να δούμε το δικό μας  NUMBER ONE αναμένουμε την απάντηση του μαχητή νούμερο 2, γιατί ο νούμερο ένα απάντησε….. όσα για τα ποσοστά νίκης ας είμαστε και εκεί προσεχτικοί, η ΨΥΧΗ έχει πολλές φορές ισοπεδώσει την τεχνική……και όλα φαίνονται πάντα πάνω στα RING των γηπέδων και  της ΖΩΗΣ!!!!!!!!!!