20/04/2024

Επιτυχία στο Fight Academy Peramatos

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου του Fight Academy Peramatos για την παρουσία στο Πανελλήνιο Wushu Kung Fu.


«Μεγάλη ικανοποίηση στο Fight Academy Peramatos του δάσκαλου Αποστολίδη για την παρουσία του συλλόγου στο 18ο πανελλήνιο πρωτάθλημα wushu kung-fu. Σε σύνολο 12 αθλητών, το αποτέλεσμα ήταν 7 χρυσά, 4 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο.

Το σημαντικό όμως είναι το ότι εκτός της Δέσποινας Αποστολίδου όσα παιδιά κέρδισαν τα χρυσά μετάλλια ξεκίνησαν φέτος τα μαχητικά αθλήματα στη σχολή και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έφτασαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα, κάτι που ο δάσκαλός τους είχε προβλέψει για κάποια από αυτά από την αρχή. Συγχαρητήρια λοιπόν και σε αυτά τα παιδιά, αλλά και σε όσα ανέβηκαν στο 2ο και 3ο σκαλί του βάθρου γιατί είναι όλα άξιοι μαχητές.

Συγχαρητήρια και στην Ελληνική ομοσπονδία wushu kung-fu και σε όλους όσους συνέβαλλαν για να γίνει για ακόμα μια φορά ένα επιτυχημένο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Για την ιστορία, τα μετάλλια κατέκτησαν οι: Χρυσά Δέσποινα Αποστολίδου Ηλίας Τσιτούνας Μαρία Τσιτούνα Ιωάννα Διαμαντοπούλου Ευμορφία Σμύρου Παναγιώτης Λαλαούνης Νικόλαος Ζωγραφίδης Ασημένια Ηλίας Φουρναράκης μετά από ήττα με 3 ποινές στον τελικό Ιωσήφ Μακρής Νικόλαος Παρράς Ηλίας Σμύρος Χάλκινο Ηλίρ Ρουτσάι».