25/04/2024

Επίθεση της ομάδας του Battle στο fightsports – Η απάντησή μας

Χτες, 07/01, στις 20.54 δημοσιεύσαμε μία βίντεο συνέντευξη του Αντώνη Τζώρου για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Σήμερα, 08/01 10.16 το πρωί μας κοινοποιήθηκε ένα δελτίο τύπου της διοργανώτριας εταιρίας του «The Battle» που… σχολίάζει κομμάτι της συνέντευξης.

Δείτε παρακάτω, αρχικά την ανακοίνωση της διοργάνωσης και στη συνέχεια την επίσημη απάντηση του fightsports.gr σε αυτή, αφού θεωρούμε  θίγει σφόδρα το σάιτ και τους συντελεστές του αλλά και τρίτους συναδέλφους.

.

«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΙΑΨΕΥΣΗ ONE2 – THE BATTLE»

Δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν έγινε διασταύρωση πληροφορίας από το www.fightsports.gr σε ρεπορτάζ που έχουν καλεσμένο τον Αντώνη Τζώρο, με ημερομηνία 7 Ιανουαρίου 2014.

Στο κείμενο του άρθρου ο δημοσιογράφος του site γράφει : «Όπως φαίνεται, ο heavyweight kickboxer σκοπεύει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε επόμενο “The Battle” κάποια στιγμή μέσα στο 2014 και αφού εκτίσει την στρατιωτική του θητεία, την οποία υπηρετεί εδώ και λίγες εβδομάδες»

Κύριοι, γνωρίζεται πολύ καλά τα τηλέφωνα επικοινωνίας του THE BATTLE και της ONE2, στα οποία μιλάμε για πολλά αλλά για άλλη μια φορά ΔΕΝ μιλήσαμε πριν δημοσιεύσεται κάτι σχετικό με το THE BATTLE.

Τον Τζώρο τον ρωτήσατε. Τον διοργανωτή τον ρωτήσατε ; Την ομάδα του THE BATTLE ;
Αλλά στην Ελλάδα ότι δηλώνεις παίζει στα media των μαχητικών αθλημάτων με ελάχιστους να τηρούν τους κανόνες δημοσιογραφίας.

Κύριοι ο κόσμος βαρέθηκε το ψέμα και τις υπερβολές δημοσιογράφων που έγραψαν και ξαναέγραψαν στο παρελθόν ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, όπως ότι θα γίνουν ελληνικές διοργανώσεις στη Ν.Υ και στο Ντουμπάι και όταν αποδείχθηκε ότι όλα αυτά ήταν η ψέμα και φαντασιώσεις νοσούντων ατόμων , ΚΑΝΕΝΑΣ Έλληνας συνάδελφος δεν έγραψε ένα άρθρο για να αποκαταστήσει την αλήθεια και να ζητήσει συγγνώμη από το αναγνωστικό κοινό.

Κύριοι σεβαστείτε το κοινό που πλέον δεν τρώει κουτόχορτο και κάντε ορθά τη δουλειά σας, διασταυρώνοντας την είδηση.

Παρακαλώ όπως δημοσιεύσεται ΑΥΤΟΥΣΙΑ την επίσημη αυτή δήλωση.

Με εκτίμηση

Κ. Βαρβαδούκας
υπεύθυνος έμψυχου δυναμικού ONE2

.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ FIGHTSPORTS.GR

Φυσικά και θα αναδημοσιευθεί αυτούσια η δήλωσή σας κ. Βαρβαδούκα, υπεύθυνε δυναμικού της ΟΝΕ2, εταιρίας παραγωγής του «The Battle». Εξάλλου είναι σπάνιο κάποιος που στέλνει ένα τόσο προμελετημένα επιθετικό δελτίο τύπου να μπαίνει με τα ίδια του τα λόγια αυτογκόλ.

Κ. Βαρβαδούκα, προφανώς ορεξάτος να βάλλετε άμεσα κατά του fightsports.gr και έμμεσα να συνεχίσετε το παιχνίδι του ψυχρού ή θερμού πολέμου με ανταγωνιστικές διοργανώσεις (όπως είναι φανερό ότι κάνετε στο δεύτερο μισό της επιστολής σας), δεν διαβάσατε ή δεν κατανοήσατε  το κείμενο το οποίο μεταφέρατε κι όλας αυτούσιο:

«Στο κείμενο του άρθρου ο δημοσιογράφος του site γράφει : «Όπως φαίνεται, ο heavyweight kickboxer σκοπεύει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε επόμενο “The Battle” κάποια στιγμή μέσα στο 2014 και αφού εκτίσει την στρατιωτική του θητεία, την οποία υπηρετεί εδώ και λίγες εβδομάδες.»

Η παραπάνω παράγραφος κ. Βαρβαδούκα, μεταφέρει την, ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ, πρόθεση του κ. Αντώνη Τζώρου να αγωνιστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2014 στην διοργάνωσή σας. Δεν αναφέρουμε πουθενά ότι έχει κλείσει , ότι έχει συμφωνήσει με εσάς ή τον κ. Κωνσταντινίδη ή κάποιον άλλον της διοργάνωσης και δεν αναφέρουμε κάποιο συγκεκριμένο event.

Μεταφέρουμε δηλαδή την πρόθεση και ΔΗΛΩΣΗ του κ. Αντώνη Τζώρου, όπως ακριβώς είναι στο βίντεο της συνέντευξης. Αυτή είναι η υποχρέωση μας ως ενημερωτικό σάιτ. Εσείς, πάνω στον πανικό σας, τρέξατε να απαντήσετε σε ένα βίντεο που ανέβηκε αργά το βράδυ, αμέσως το επόμενο πρωί, χωρίς να περιμένετε καν να δείτε αν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για κάτι περισσότερο, που δεν ήμασταν και υποχρεωμένοι να κάνουμε.

Αν γράφαμε ότι ο τάδε αθλητής συμφώνησε με μια διοργάνωση, θα ήταν μια πληροφορία που ήθελε διασταύρωση, το να μεταφέρουμε την επιθυμία ενός αθλητή ΟΧΙ. Εξάλλου στην ανακοίνωσή σας δεν διαψεύδετε  την δήλωση του κ. Τζώρου ΞΕΚΑΘΑΡΑ, όπως λέτε και στον τίτλο της, απλά προσπαθείτε να μας ψέξετε…

Εν κατακλείδι, αφήστε ήσυχα τα Μέσα να κάνουν τη δουλειά τους (με τα σωστά τους και τα λάθη τους) και μην τα χρησιμοποιείτε για τα δικά σας συμφέροντα σε ένα παιχνίδι που δυστυχώς δεν είστε ο μόνος που παίζει. Εμείς κρινόμαστε από τον κόσμο που μας διαβάζει.

Υ.Γ. Όσον αφορά τις κατά καιρούς δηλώσεις των διοργανωτών και την αποκατάσταση της αλήθειας αυτών , ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ πρώτος το λίθο βαλέτω… 

Με εκτίμηση, 

Η ομάδα του fightsports.gr