19/04/2024

Δύο χρυσά μετάλλια για τους Τιτάνες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jujitsu

Δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Τιτάνες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jujitsu. Διαβάστε την ανακοίνωση της σχολής: 


«Για άλλη μια φορά οι Τιτάνες σήκωσαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου την Ελληνική Σημαία και μάλιστα 2 φορές ανεβάζοντας την χωρά μας στην 8η θέση στη Παγκόσμια Κατάταξη σε συμμετοχή 42 χωρών.

Οι Τιτάνες έχοντας στο οπλοστάσιο τους την μηχανή παραγωγής Παγκοσμίων μεταλλίων Αναστασία Γκουμάκη όπου κατέκτησε 1 χρυσό στο αγώνισμα του Duo System μαζί με την τρομερή συναθλήτρια της Στεφανία Φιλιπποπούλου και 1 χάλκινο στο αγώνισμα του Fighting System.

Έτσι έφτασε στα 5 Παγκόσμια Μετάλλια 2 χρυσά και 1 χάλκινο και είναι μόλις 19 ετών !!!Την τελευταία μέρα των αγώνων άλλο ένα χρυσό μετάλλιο για τις -18 κατηγορίες και πάλι στο Duo System από τις αθλήτριες Μαρία Δεγαιτη και Βασιλα Ιωαννα στο τελικό απέναντι στη Γερμανία μπροστά σε 2000 φίλους της Εθνικής Ομάδας !!!

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα διεξήχθη στο Ολυμπιακό κέντρο Γαλατσίου στις 17-19 Μαρτίου με συμμετοχή 42 χωρών και 870 αθλητών. Οι αθλήτριες ύστερα από την επιτυχία τους αυτή εξασφάλισαν την συμμετοχή τους σε οποιοδήποτε Πανεπιστήμιο της επιλογής τους χωρίς εξετάσεις.»