25/04/2024

Δυνατή συνεργασία της FORCE 1 και SEVEN

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τη συνεργασία FORCE 1 και SEVEN.

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν η FORCE 1 και η SEVEN σχετικά με τη συνεργασία τους.

Διαβάστε αναλυτικά: «Γνωριζόμαστε από παλιά, πριν ακόμη μπούμε ενεργά στο χώρο του εμπορίου. Πέρα από τον ανταγωνισμό μας σε επαγγελματικό επίπεδο, υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση. Έχουμε συνυπάρξει πολλές φορές ως χορηγοί στο στήσιμο αγωνιστικών εκδηλώσεων και όλα λειτούργησαν αρμονικά.

Οι εταιρείες μας πωλούν τα προϊόντα FORCE1 & SEVEN αλλά και μαχητικό εξοπλισμό από πολλές άλλες εταιρείες, που εισάγουμε από το εξωτερικό. Η αρνητική για εμάς αλλαγή της ισοτιμίας του ευρώ έναντι του δολαρίου λειτούργησε κατασταλτικά για εμάς κάνοντας αγωνιώδεις τις προσπάθειες μας να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της εποχής μας. Αυτός ήταν κυρίως ο λόγος που μας έφερε κοντά καθώς οι οικονομικές συνθήκες που επικρατούν μας οδηγούν αυτόματα να σταματήσουμε τις εισαγωγές και αναπόφευκτα οι αποθήκες μας να αδειάσουν από προϊόντα.

Έτσι είτε θα υπάρξει μεγάλη αύξηση τιμών είτε θα κλείσουμε οριστικά. Προχωράμε λοιπόν στην πιο συμφέρουσα λύση για όλους: συνεργασία σε όλα τα επίπεδα είτε αυτό αφορά την πώληση των προϊόντων είτε το στήσιμο των ρινγκ και των τατάμι στις διοργανώσεις, ώστε να μπορέσουμε να επιβιώσουμε εμείς και να επωφεληθούν όλοι.

Τα προϊόντα FORCE1 και όλες τις υπόλοιπες εταιρείες που εισάγει η FORCE1 θα τα προμηθεύεστε και από την SEVEN και τα προϊόντα SEVEN που εισάγει η SEVEN αντίστοιχα θα τα προμηθεύεστε πλέον και από την FORCΕ1. Θέλουμε οι εταιρείες μας να συνεχίσουν να προμηθεύουν την ελληνική αγορά με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και με δημοφιλείς μάρκες του μαχητικού εξοπλισμού παγκοσμίως. Θέλουμε να φτάνουν ταχύτατα στα χέρια των αθλητών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Θέλουμε τα νέα παιδιά να συνεχίζουν να αγωνίζονται σε ασφαλείς και ποιοτικούς χώρους εφάμιλλους του εξωτερικού. Ήταν μια δύσκολη απόφαση αλλά διαπιστώσαμε ότι είναι μονόδρομος για να επιβιώσουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε με αξιοπρέπεια κα αίσθημα ευθύνης την δουλειά μας. Οι προτεραιότητες μας δεν θα αλλάξουν. Θα συνεχίσουμε να είμαστε αξιόπιστοι και πάντα δίπλα σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε τόσα χρόνια«.