19/04/2024

Διεθνής διοργάνωση σεμιναρίου από το FCS GREECE

Ανακοίνωση M. Kossivakis Martial Arts Academy

To FCS GREECE προσηλωμένο στον σκοπό του, να προάγει τις Φιλιππινέζικες πολεμικές τέχνες, και να συνδράμει προς τον κάθε ενδιαφερόμενο στην διεύρυνση της γνώσης του στην αυτοάμυνα, συνεχίζει τις καινοτόμες δράσεις του, προσφέροντας στους σοβαρούς και σκεπτόμενους ασκούμενους των Φιλιππινέζικων πολεμικών τεχνών, αλλά και στους λάτρεις της ρεαλιστικής αυτοάμυνας, μια ιδιαίτερη διεθνή διοργάνωση σεμιναρίου.

Μια εκδήλωση που δεν ακολουθεί τα συνηθισμένα (δυστυχώς) ελλιπή και φτωχά πρότυπα διοργανώσεων που ως επί το πλείστον γίνονται στον χώρο μας, και δεν υπαγορεύεται από την πρόθεση κέρδους εις βάρος της ποιότητας και του ανάλογου σεβασμού προς τους συμμετέχοντες, αλλά που έχει ως αφετηρία τον καινοτόμο σχεδιασμό και την ουσιώδη ανάπτυξη του χώρου που αγαπάμε, προσφέροντας υψηλού επιπέδου παροχές.

Ανανεώνουμε και εκσυγχρονίζουμε την έως τώρα διδακτική διαδικασία των σεμιναρίων, με την εισαγωγή πρωτοποριακού (για τη χώρα μας) τρόπου παρουσίασής τους, και συνεχίζουμε έμπρακτα τη δημιουργία ενός μη-δογματικού περιβάλλοντος, με την παρουσίαση τριών διαφορετικών στυλ και μεθόδων των Φιλιππινέζικων πολεμικών τεχνών, από 3 Μasters με πολύχρονη διδακτική εμπειρία, ηγετική θέση στους οργανισμούς τους και διεθνή αναγνώριση.

Η αποστολή μας, είναι διαρκής. Μαζί με τα μέλη, τους φίλους μας αλλά και όσες-ους μας κάνουν την τιμή να πλαισιώνουν τις διοργανώσεις μας, θα συνεχίσουμε να αποτελούμε το πρότυπο, βάση του οποίου ο κόσμος θα εμπνευστεί και θα αγκαλιάσει τις FMA. Μαζί δημιουργούμε την αξία που κάνει τη διαφορά.

Μείνετε συντονισμένοι. Νεώτερα πολύ σύντομα.

Σας ευχαριστώ.