29/03/2024

Διακρίσεις για τη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων στο ACROPOLIS

Δελτίο Τύπου

Στο Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες διοργανώθηκε το διήμερο 6 και 7 Δεκεμβρίου από την ΕΦΕΟΖ-Ζ το International Open Championship JU-JITSU – ACROPOLIS 2014.

Για άλλη μια φορά αθλητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων βρέθηκαν στην αθλητική εκδήλωση και συμμετείχαν στο αγωνιστικό μέρος αυτής ανταγωνιζόμενοι (ο καθένας στην κατηγορία του) αθλητές από συνολικά 72 αθλητικούς συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και αθλητές του εξωτερικού.

Οι επιδόσεις τους και οι στοχευμένες οδηγίες του προπονητή τους sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 4 Dan -που συνόδευε την αποστολή- οδήγησαν τους περισσότερους στην απόκτηση ενός ακόμα μεταλλίου και στην απονομή τιμητικής διάκρισης για την επιτυχημένη εμφάνισή τους στο διεθνές τουρνουά.

Ειδικότερα την πρώτη θέση στην κατηγορία της έλαβε η Στεφανία Γκλάρα, στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν ο Γιάννης Παπαβασιλείου και ο Γιάννης Γκλάρας, ενώ Στέλιος Παπασταύρος, Χρήστος Βακουφτσής και Στέλιος Βακουφσής κατέκτησαν την τρίτη θέση στις κατηγορίες όπου συμμετείχαν. Να σημειώσουμε ότι πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση της Μαρίας Τσίλη και του Δημήτρη Παπαβασιλείου.

Ο δάσκαλος της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων, sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 4 Dan, συγχαίρει θερμά τους αθλητές και τις αθλήτριες του για τις υψηλές επιδόσεις που έλαβαν, καθώς και για την αξιοπρεπή εμφάνιση και συμπεριφορά τους στο πλαίσιο των αθλητικών προτύπων και διδαχών.