26/04/2024

Διαβάστε το δελτίο τύπου από το «Cutting School»

Την Κυριακή 24/5/2015, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός, το 1ο Πολυθεματικό Σεμινάριο Εκπαίδευσης Υγειονομικών Βοηθών Γωνίας “Cutting School”, με αντικείμενο την ασφάλεια και την προστασία της υγείας των αθλητών. Αποτέλεσε μια σημαντική πρωτοβουλία της οργανωτικής ομάδας της  Αctionmed (γιατροί εν δράσει), που αγκαλιάστηκε από όλο το χώρο τον μαχητικών αθλημάτων, καθώς το σεμινάριο τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing κ. Τριανταφύλλου Μιχάλης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu-Kung Fu κ. Σταμούλης Λάμπρος, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Tang Soo Do Karate Hellas Dr. Εμμανουηλίδης Εμμανουήλ, ο πρόεδρος του ΣΕΠ και ολυμπιονίκης κ. Στεφανόπουλος Γεώργιος και  αντιπρόσωπος από την WKU και ISKA HELLAS και παγκόσμιος πρωταθλητής του semi-contact κ. Παπασταματίου Αλέξιος, ο οποίος εκπροσώπησε τον πρόεδρο των ανωτέρω ομοσπονδιών κ. Πολίτη Στέλιο.

1o-cutting-school

Επίσης το σεμινάριο τίμησαν με την παρουσία τους δυο σημαντικοί δάσκαλοι για τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων, ο κ. Βαλής Βασίλειος και ο κ. Μάλλιος Γεώργιος, καθώς και ο πρωταθλητής Kick Boxing κ. Χατζηχρόνογλου Αλέξανδρος. Από τον διαιτητικό χώρο, παρευρέθησαν ο διεθνής διαιτητής κ. Θεοδωρακάκος Θεόδωρος και ο κ. Ζαχαριουδάκης Εμμανουήλ.

cutting-school-1

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και οι εκπαιδευόμενοι που προέρχονταν από κάθε γωνιά της Ελλάδας, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με τις γνώσεις που αποκόμισαν από τους 7 εκπαιδευτές, με επικεφαλή τον ιατρό κ. Δημήτρη Μπακιρτζή. Λόγω της μεγάλης απήχησης και της τεράστιας εκδήλωσης ενδιαφέροντος από ανθρώπους του χώρου των μαχητικών αθλημάτων, το “Cutting School” θα συνεχίσει το ίδιο δυναμικά και ποιοτικά, όπως ακριβώς ξεκίνησε.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ!!!

bakirtzis-mallios-cutting-s

cutting-school-bakirtzis