19/04/2024

Δημήτρης Ραχούτης και Βιβιάννα Μπουλούμπαση πρεσβευτές της Anneta Farias Collection

Πρεσβευτές της εταιρείας Φαρίας Εμπορία Κοσμημάτων και Έργων Τέχνης ΕΠΕ θα είναι από φέτος δύο από τους σημαντικότερους και πλέον αναγνωρίσιμους Έλληνες καρατέκα της χώρας μας. Ο λόγος για τους Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους πρωταθλητές Δημήτρη Ραχούτη  και Βιβιάννα Μπουλούμπαση, που στα πλαίσια της πανελλήνιας αρχικά διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρίας θα φιγουράρουν ως κεντρικά πρόσωπα. 

Η εταιρία εξειδικεύεται στο κλάδο της μόδας με μια μοναδική γυναικεία και αντρική συλλογή. Η συλλογή αποτελείται από υψηλής ποιότητας μεταξωτά φουλάρια, μεταξωτές γραβάτες, δαχτυλίδια φουλαριών, καθώς επίσης και μια ολοκληρωμένη συλλογή ρολογιών που καλύπτει όλα τα γούστα.

Οι εταιρίες Nivada, Ann Taylor και Jeep είναι ελβετικής κατασκευής, παγκοσμίως αναγνωρισμένα,  με ιδιαίτερη απήχηση στην Λατινική και Βόρεια Αμερική. Φέτος ξεκινώντας απ’ την Ελλάδα κάνουν ένα νέο ξεκίνημα  σε όλη την Ευρώπη.

Το χαρακτηριστικό στοιχείο των μεταξωτών αξεσουάρ, τα οποία είναι αναγνωρισμένα με την επωνυμία anneta farias collections, είναι τα ιδιαίτερα σχέδια που βασίζονται στην παράδοση και την κουλτούρα, κάνοντάς τα έτσι μόδα. Μάλιστα οι πολλοί και εναλλακτικοί τρόποι δεσίματος που αυτά προτείνονται τα κάνουν ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους.

Τις συλλογές θα τις βρείτε στα εγχώρια πολυκαταστήματα attica City Link, atticaGolden Hall, στα ελληνικά καταστήματα αφορολογήτων ειδών και στην Aegean Airlines (shop on board).

Επιπλέον, η εταιρεία αναλαμβάνει την δημιουργία έτοιμου ενδύματος, φουλαριών και ρολογιών με την επωνυμία και το διακριτικό της εκάστοτε εταιρείας, έτσι ώστε να διατεθούν στο προσωπικό της για επαγγελματική χρήση. Στο τομέα αυτό έχουν συνεργαστεί με πολλές εταιρείες παγκοσμίως όπως για παράδειγμα με αεροπορικές εταιρείες, με εταιρείες παραγωγής τεκίλας, με το προσωπικό του Hellenic Duty Free, με το προσωπικό της Sky Express Airlines, με σχολεία και με την εταιρεία αναψυκτικών Pepsi για την οποία έχουν δημιουργηθεί ρολόγια.

Παρακάτω θα βρείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας η οποία συνεχώς βελτιώνεται για την επίσκεψη σας www.annetafarias.com