26/04/2024

Δήλωση Στέφανου Κωνσταντινίδη

Για άλλη μια φορά ήσασταν εκεί και δώσατε το ρυθμό.

Για άλλη μια φορά οι πρωταγωνιστές του ρινγκ του THE BATTLE απέδειξαν ότι είναι οι κορυφαίοι.

Με τη δική σας βοήθεια φτάσαμε σε πέντε shows μέσα σε 18 μήνες, ανεβάζοντας κάθε φορά τον πήχη.

Εικόνες από το γήπεδο της Γλυφάδας έφτασαν σε πολλά μέρη της Ευρώπης προβάλλοντας της ομορφιές της χώρας μας και την αγωνιστική ικανότητα των αθλητών μας.

Το THE BATTLE είναι πλέον μεταξύ των αναγνωρισμένων διοργανώσεων της Ευρώπης και όλο και περισσότεροι ξένοι αθλητές εγνωσμένης αξίας επιθυμούν να έρθουν και να παίξουν στην Ελλάδα.

Ο χώρος των media αγκαλιάζει την προσπάθειας μας και τα μαχητικά αθλήματα, όπως παρουσιάζονται στο NO 1 premium fight show της χώρας, μπαίνουν στο σπίτι του μέσου Έλληνα.

Προχωράμε κάθε φορά μπροστά, θέτουμε νέους στόχους και στηρίζουμε τον  επαγγελματισμό και τη συνέπεια, που είναι πλέον συνώνυμο των επιλογών μας στο matchmaking.

Ευχαριστώ θερμά τους χορηγούς του THE BATTLE 5 που για άλλη μια φορά μας εμπιστεύθηκαν και επένδυσαν στο project , τα ΜΜΕ που αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και τους αθλητές που απέδειξαν ότι είναι άξιοι να πατήσουν το ρινγκ του THE BATTLE.

Όσο για τους πολλούς fans του THE BATTLE δεσμεύομαι ότι το κλίμα και η ποιότητα αγώνων του THE BATTLE σύντομα δε θα ζηλεύει τίποτα από τα αντίστοιχα των  διεθνή galas.

Μετά από πέντε επιτυχημένες διοργανώσεις στην Αττική έχουμε βάλει στόχο να ταξιδέψουμε για πρώτη φορά εκτός λεκανοπεδίου μέσα στο καλοκαίρι …

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Στέφανος Α. Κωνσταντινίδης

promoter THE BATTLE

www.thebattle.gr

 

IMG_0392 IMG_0292 IMG_0272 IMG_0174 IMG_0071