20/04/2024

Γυναίκες-πυγμάχοι κατά της βίας

Το μήνυμα εστάλη από 40 δυναμικές πυγμαχίνες που οι γροθιές τους  ήταν εξαιρετικές και υψηλού επιπέδου στοχεύοντας την βία. Αναλυτικά το δελτίο του Νίκου Δροσσόπουλου. 


«Είχα την χαρά να φιλοξενήσω στον Σύλλογο μας φίλους προπονητές ,συναδέλφους , που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τις αθλήτριες τους! 

Milon Patras, Lampros Pygmi Patras Michalopoulos, Andreas Giannakopoulos Minoas, Ιασων Πολιτης Αιας Χολαργου, Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος Fighters, Nikos Gidakos Golden Corner, Νίκος ΑνδρεάδηςΜαρούσι Π.Σ, Artur Mikaelian ΑΕΚ, Nina Grapsa Μαχητές Αγρινίου. Τους ευχαριστώ όλους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας αλλά και όσους δεν παρευρέθηκαν λόγω κωλύματος! Να ευχαριστήσω επίσης την εταιρεία

«Αυθεντικό» Catering για την υποστήριξη και την εξαιρετική ποιότητα φαγητού και service που μας προσέφερε! Ο καλός φίλος και συνεργάτης Ηλιας Σεβεν επιμελήθηκε και χορήγησε τα μπλουζάκια των κοριτσιών, και ο George Kanios με το studio live ανέλαβε όλο το εκτυπωτικό υλικό !

Η κυρία Παπαδημητριου , εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας ισότητας των φύλλων μας ενημέρωσε για τις δράσεις του υπουργείου , και η καλή μας συγγραφέας Melina Tounta μας παρουσίασε το βιβλίο της , σχετικό με την ενδοοικογενειακή βία «η αγάπη δεν πονάει» από τις εκδόσεις «Πνοή» Και φυσικά ο Δήμαρχος μας Διονύσης ΖαμάνηςΔήμαρχος Διονύσου πάντα παρών σε όλες τις δράσεις της ομάδας μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που αγκαλιάσανε αυτή την πρωτοβουλία!

Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ και videos από την καλλιτεχνική μας ομάδαElias Romanos και Elena Skripka που για άλλη μια φορά αναδείξανε την εκδήλωση μας με τον καλύτερο τρόπο».