25/04/2024

Γιώργο Γιαννακίδης: «Θα κερδίσω όποιον βρεθεί μπροστά μου στο GFS»

Aποφασισμένος μπαίνει στην τετράδα ο Γιαννακίδης

Ο αθλητής του Armagos Gym μπαίνει σε μία δυνατή τετράδα στις 14 Μαρτίου με στόχο να την κατακτήσει. Ο Γιώργος Γιαννακίδης τονίζει σε συνέντευξη του στο Fightsports.gr πως δεν νιώθει φαβορί αλλά θα κάνει ότι χρειαστεί για να κατακτήσει το τουρνουά.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχουν φαβορί ειδικά σε τετράδες. Εχω μαζέψει εμπειρίες πολλές εμπειρίες στο kickboxing αλλά δεν νομίζω ότι αυτό με κάνει το φαβορί. Εγώ πάντως μόλις μπω μέσα στο ρινγκ του GFS ,πρώτα ο Θεός, θα κερδίσω όποιον βρεθεί απέναντι μου και στον πρώτο αγώνα και στον τελικό και θα πάρω την ζώνη».

Ο Γιαννακίδης μίλησε και για την προετοιμασία του που είναι απαιτητική λόγω της τετράδας.

«Η προετοιμασία μου κύλησε πολύ καλά κάναμε προπόνησης και τρεξίματα πολλά και πολλές φορές την μέρα με τους δασκάλους μου Γιώργο και Κώστα Αρμαγο. Αλλάξαμε κάποια πράγματα γιατί είναι τετράδα αλλά το έχουμε ξανά κάνει στο παρελθόν».

Τέλος ο ανερχόμενος kickboxer έστειλε το μήνυμα του στο μαχητικό κοινό που θα βρεθεί στο νεοσύστατο GFS να απολαύσει τις προσπάθειες του.

«Η διοργάνωση έχει πολύ καλά παιχνίδια. Παίζουν οι καλύτεροι και όποιος έρθει να μας δει, δεν θα το μετανιώσει. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Στέλιο Σκεμπη που με εμπιστεύτηκε και με έβαλε να παίξω στην διοργάνωση του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο στην οικογένεια μου και στους φίλους μου που με βοηθάνε σε όλα. Στην ομάδα μου Armagos Gym που πραγματικά χωρίς αυτούς δεν θα είχα κάνει τίποτα. Kάθε μέρα με κάνουν καλύτερο. Tέλος ευχαριστώ τον Θεό γιατί χωρίς πίστη και προσευχή στο Θεό δεν καταφέρνεις τίποτα . Όλα είναι θέλημα του Θεού».