28/03/2024

Για σεμινάριο ο Grandmaster Vadim Starov στην Ελλάδα

Στο Μενίδι ,εκεί που χτυπά η καρδιά των Ελλήνων του Πόντου, θα διεξαχθεί το ανοικτό σεμινάριο Hand toHand Combat με τον ιδρυτή του Systema Spetsnaz, Vadim Starov.

Με περισσή υπερηφάνεια, ο Α.Γ.Σ. Μεσογείων (Lions Academy) σε αγαστή συνεργασία με τον πάντα μαχητικό Α.Σ. «ΤΙΤΑΝΕΣ» Μενιδίου, και τους εκπροσώπους του Systema Spetsnaz Κωνσταντίνο Κατοίκο και Κυριάκο Τσολερίδη αποφάσισαν να τιμήσουν ένα ζωντανό κύτταρο των απανταχού Ελλήνων με τη διεξαγωγή του σεμιναρίου του συστήματος αυτοάμυνας που κρατά υψηλά το επιχειρησιακό επίπεδο των ειδικών δυνάμεων της Ρωσίας εκεί που ζει η μεγάλη πλειονότητα του Ποντιακού Ελληνισμού της πρωτεύουσας.

«Μόνο ρίγη συγκίνησης μας προκαλεί ότι το ανοικτό σεμινάριο hand to hand Combat της Αθήνας στο οποίο θα διδάξει ο ίδιος ο ιδρυτής Vadim Starov θα διεξαχθεί στην περιοχή  των Ποντίων», δήλωσε σχετικά ο Κώστας Κατοίκος.

Αντίστοιχα ο Πόντιος Κυριάκος Τσολερίδης, βετεράνος των ελληνικών ειδικών δυνάμεων, μίλησε για απόφαση που θέλει να τιμήσει τη γενοκτονία των Ποντίων που τόσο βάναυσα επλήγη η μνήμη της, τον περασμένο Νοέμβριο.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο  7 Μαϊου 2016 στην αίθουσα που γυμνάζονται οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου ΤΙΤΑΝΕΣ στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους &Λιοσίων 44, 13671 Αχαρνές. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το γυμναστήριο είναι εντός του προαυλίου του 1ου Γυμνασίου Αχαρνών. Τηλ. Επικοινωνίας 6973394721.