26/04/2024

Βροντερό παρών για τους «ΚΟΥΡΗΤΕΣ» στο Πανελλήνιο Ζίου Ζίτσου

23 μετάλλια κατέκτησε ο Αθλητικός Σύλλογος ΚΟΥΡΗΤΕΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου που διεξήχθη 21-22 & 28-29 Ιανουαρίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ).Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του συλλόγου.


Με νέες σπουδαίες διακρίσεις ολοκληρώθηκε η αγωνιστική παρουσία για τους «ΚΟΥΡΗΤΕΣ» στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου που διεξήχθη σε 2 φάσεις τα Σαββατοκύριακα 21-22 & 28-29 Ιανουαρίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ), με την συμμετοχή πάνω από 1500 αθλητών από 120 περίπου συλλόγους, εδραιώνοντας πλέον τον Χανιώτικο σύλλογο στην ελίτ του Ελληνικού Ζίου Ζίτσου.

Τα συνολικά 14 χρυσά, 5 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια καθώς και οι 4 τέταρτες θέσεις σε αυτά τα πανελλήνια πρωταθλήματα, ανέδειξαν τον «Α.Σ. ΚΟΥΡΗΤΕΣ» για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο επαρχιακό σύλλογο τοποθετώντας τον ανάμεσα στους TOP συλλόγους στην Ελλάδα.

Επιπλέον διάκριση αποτέλεσε για τον σύλλογο η κατάκτηση του κυπέλλου της 2ης θέσης Πανελληνίως στο αγώνισμα του NE WAZA και της 3ης θέσης στο αγώνισμα του FIGHTING ενώ και στο ομαδικό πρωτάθλημα κατέκτησε την 1Η θέση στην κατηγορία FIGHTING σε συνεργασία με τον σύλλογο «Α.Σ. Κερίτη».
Οι αθλητές που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τα αποτελέσματα για τον σύλλογο  ήταν τα εξής:

FIGHTING SYSTEM

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΙΑ

ΖΟΥΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (-38 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -12 ΕΤΩΝ)

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΑΡΤΕΜΗΣ (-52 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -15 ΕΤΩΝ)

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΥΡΤΩ (+63 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -15 ΕΤΩΝ)

ΠΑΠΑΜΑΝΙΩΛΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (-55 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -15 ΕΤΩΝ)
ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (-66 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -18 ΕΤΩΝ)

ΤΣΟΥΡΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (+70 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ +21 ΕΤΩΝ)

ΑΝΔΡΙΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ (-94 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -21 ΕΤΩΝ)

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (-27 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -12 ΕΤΩΝ)

ΠΑΪΖΗ ΠΕΠΗ (-70 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -21 ΕΤΩΝ)

ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ (-69 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ +21 ΕΤΩΝ)

 

XAΛΚΙΝA ΜΕΤΑΛΛΙA

ΓΚΟΥΒΡΑ ΕΛΠΙΔΑ (-52 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -12 ΕΤΩΝ)

ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ (-63 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -18 ΕΤΩΝ)

ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (-55 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -21 ΕΤΩΝ)

ΦΡΡΟΚΟΥ ΜΑΡΙΛΙΖΑ (-63 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -15 ΕΤΩΝ)

 

4ες ΘΕΣΗ

ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΝΑΟΜΙ (-34 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -12 ΕΤΩΝ)

ΚΑΖΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ (-48 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -12 ΕΤΩΝ)

ΧΙΡΜΠΑΚΗΣ ΠΛΑΤΩΝΑΣ (-60 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -12 ΕΤΩΝ)

ΜΠΙΤΖΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ (-60 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -15 ΕΤΩΝ)

 

ΝΕ WAZA SYSTEM

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΙΑ

ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ (-70 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -18 ΕΤΩΝ)

ΑΝΔΡΙΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ (-94 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -21 ΕΤΩΝ)

ΤΣΟΥΡΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (+70 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ +21 ΕΤΩΝ)

ΠΑΪΖΗ ΠΕΠΗ (-70 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -21 ΕΤΩΝ)

ΒΑΡΑΒΑΣΟΥΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (-62 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -21 ΕΤΩΝ)

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (-77 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ +21 ΕΤΩΝ)

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ (-94 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ +21 ΕΤΩΝ)

 

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

ΦΡΡΟΚΟΥ ΜΑΡΙΛΙΖΑ (-63 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -15 ΕΤΩΝ)

ΜΑΤΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (-77 ΚΙΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ +21 ΕΤΩΝ)

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ:

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ, ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΣΗΦΗΣ, ΖΟΥΛΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΣΑΜΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΖΟΥΜΑΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΑΜΙΩΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΝΙΚΗ, ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΤΟΥ ΛΥΔΙΑ,ΦΑΝΤΡΙΔΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ, ΤΣΙΜΙΝΙΚΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΒΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ ΣΑΚΗΣ, ΠΕΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΠΕΡΤΑΚΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ, ΠΑΪΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΑΘΟΥΣΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, ΒΛΑΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΝΤΟΥΡΟΠΟΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΣΑΜΙΩΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΤΣΙΜΙΝΙΚΑΚΗ ΑΡΙΑΔΝΗ-, ΚΟΥΤΣΟΡΙΝΑΚΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ, ΚΛΕΙΣΙΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ ΣΟΥΖΑΝΑ. 

Για τις αγωνιστικές επιτυχίες και την για 7η συνεχόμενη χρονιά κατάταξη του συλλόγου στους κορυφαίους στην Ελλάδα στο άθλημα του Ζίου Ζίτσου το ΔΣ νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους αθλητές για την άψογη αγωνιστική συμπεριφορά τους, τους γονείς και φίλους των αθλητών για την υποδειγματική στάση που επέδειξαν καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και την συμπαράσταση τους, τους προπονητές Δημήτρη Μπιτσαξή, Ανθή Δημάκη, Δημήτρη Τσιραντωνάκη, Μαρία Τσουρλάκη, Λευτέρη Μαρινάκη, Χρήστο Μπαρπαγιάννη και τον υπεύθυνο Φυσικής κατάστασης του συλλόγου Κώστα Πενταράκη για την μεγάλη προσπάθεια τους όλη την χρονιά που απέδειξε ότι οι συλλογικοί αγώνες πάντα ανταμοίβονται και τέλος τον Δήμο Αποκορώνου και την ANEK LINESBLUE STAR FERRIES για την αμέριστη στήριξη τουs και την έμπρακτη βοήθεια που παρέχουν στον σύλλογο.