23/04/2024

Α.Σ Kyokushinkai Karate Larissas: 30 μετάλλια ο σύλλογος από τη Λάρισα!

Ανακοίνωσε εξέδωσαν από το Α.Σ Kyokushinkai Karate Larissas με αφορμή τη συμμετοχή των αθλητών του συλλόγου στους αγώνας BODY CONTACT την περασμένη Κυριακή. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες BODY CONTACT που διεξήχθησαν στον Παλαμά Καρδίτσας στις 19 Μαρτίου 2017 υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας KICK BOXING με την συμμετοχή 342 αθλητών από 16 dojos από όλη την Ελλάδα σε ένα κατάμεστο από θεατές στάδιο. Τα dojos που συμμετείχαν ήταν από Λάρισα, Βόλο, Κιλκίς, Ρόδο, Ξάνθη, Αθήνα 5 dojos (Μεταμόρφωση , Νέο Ηράκλειο, Βύρωνα, Γαλάτσι, Νέα Λιόσια ), Νέα Σάντα Κιλκίς, Αγριά βόλου, Τσαγκαράδα Πηλίου, Καβάλα , Φιλίπποι Καβάλας και ο Παλαμάς.

Ο Α.Σ. SHINKYOKUSHINKAI KARATE ΛΑΡΙΣΑΣ κατάφερε να συγκεντρώσει με την συμμετοχή 20 αθλητών σε Kata και Kumite 14 χρυσά,10 ασημένια και 6 χάλκινα μετάλλια. Ο Α.Σ. SHINKYOKUSHINKAI KARATE ΛΑΡΙΣΑΣ βραβεύτηκε για την περσινή του επιτυχία, κατακτώντας την δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη ανάμεσα σε 17 Συλλόγους. Τον σύλλογο εκπροσώπησαν στο σώμα διαιτητών οι διεθνής Διαιτητές-κριτές και προπονητές του συλλόγου Sensei Τζήρας Αθανάσιος (ως Chief tapi) και Sensei Δαλαμάγκας Γεώργιος καθώς και η κριτής Sempai Αχιλαδέλλη Μαρία. Οι προπονητές του συλλόγου ευχαριστούν τους αθλητές Sempai Μπιτούλα Ελευθερία και Μήλλο Φίλιππα για την σημαντική τους βοήθεια καθ΄ όλη την διάρκεια των αγώνων.»

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Αυτοί είναι οι δέκα κορυφαίοι μποξέρ του πλανήτη

Μετράει αντίστροφα για το UFC 210 (BINTEO)

Στοφορίδης ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ! ΚΟ μέσα στη Ρωσία (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK