29/03/2024

Α.Σ. Ιαπετός Χανίων: Με τρεις αθλητές στο Ναύπλιο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ιαπετός Χανιών με αφορμή τη συμμετοχή του συλλόγου από την Κρήτη στο Πρωτάθλημα Παλαμηδείου.

«Στο Ναύπλιο και στα πλαίσια του 10ου Παλαμήδειου Πρωταθλήματος το οποίο διοργανώθηκε το διήμερο 12-13 Νοεμβρίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου συμμετείχε ο Α.Σ.Ιαπετός Χανίων με τρεις αθλητές του.

Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος αθλητές από όλη την Ελλάδα στο αγώνισμα του proam Sanda. Οι τρεις αθλητές του Συλλόγου διαγωνίστηκαν με απόλυτη επιτυχία κρίνοντας όχι μονάχα από τις θέσεις τις οποίες κατέλαβαν αλλά και από το αγωνιστικό πρόσωπο που επέδειξαν εναντίον και εμπειρότερων αντιπάλων.

Αναλυτικά οι θέσεις τις οποίες κατέλαβαν οι αθλητές του χανιώτικου Σωματείου είναι οι εξής:

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος 2η θέση,ΜΠΟΝΑΤΟΣ Γιάννης 2η θέση,ΓΑΛΑΝΗΣ Γιώργος 1η θέση σε διαφορετικές κατηγορίες κιλών και ηλικίας. Ο προπονητής και αρχηγός αποστολής του Συλλόγου ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ Γιώργος συγχαίρει τα παιδιά για την προσπάθειά τους και για το ότι συμβάλλουν στο να γίνει γνωστό το άθλημα του SANDA στα Χανιά με τις συνεχείς επιτυχίες τους.Επίσης ,ευχαριστεί θερμά τις εταιρίες ΑΝΕΚ LINES/BLUE STAR FERRIES και τους υπόλοιπους χορηγούς του Συλλόγου που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της αθλητικής αποστολής.»