18/04/2024

Α.Ο Ζεύς: Σεμινάριο FCS KALI (Filipino Combat Systems)

Στις 6 και 7 Δεκεμβρίου στην πόλη της Καβάλας θα πραγματοποιηθεί από τον Α.Ο Ζεύς σεμινάριο FCS KALI (Filipino Combat Systems).

Λίγα λόγια για το FCS KALI 

Filipino Combat Systems «FCS Kali Hellas είναι ο επίσημος φορέας για την εκπαίδευση και διάδοση του FCS Kali στην Ελλάδα.

Το Filipino Combat Systems είναι μια δυναμική, απόλυτα πρακτική και ρεαλιστική πολεμική τέχνη που εξειδικεύεται κυρίως στην μάχιμη χρήση και εφαρμογή του μαχαιριού-ων και του ραβδιού-ων και στην άοπλη αντιμετώπιση τους και η οποία εξελίσσεται συνεχώς.Επίσης περιέχει πλήρης εκπαίδευση και σε άλλους τομείς και απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες αυστηρά άνω των 17 ετών.Είναι μια τέχνη εύκολη στην εκμάθηση της, απόλυτα φυσική στην εκτέλεση των τεχνικών και εντελώς ακίνδυνη στην εξάσκησή της.Tο αρχηγείο της βρίσκεται στην TAMΠΑ της Φλώριδας των Ην. Πολιτειών της Αμερικής.

Το FCS είναι αποτέλεσμα της αρμονικής ένωσης πολλών Φιλιππινέζικων, Ιαπωνικών, Κινεζικων και Δυτικών Πολεμικών και μαχητικών Τεχνών που ο ιδρυτής του είναι υψηλόβαθμος εκπαιδευτής, σε συνδυασμό με την πλούσια αγωνιστική του εμπειρία(πάνω από 100 νίκες σε αγώνες πλήρους επαφής με ραβδί), ενώ βρίσκεται σε μία διαδικασία συνεχούς μελέτης και εξέλιξης.

Στην Ελλάδα ο μόνος επίσημος φορέας για την εκπαίδευση και διάδοση του FILIPINO COMBAT SYSTEMS είναι ο Σύλλογος FCS KALI HELLAS, ο οποίος είναι και ο μόνος αναγνωρισμένος από τον ιδρυτή του συστήματος Ray Dionaldo 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον Α.Ο. ΖΕΥΣ Εθνάρχου Μακαρίου 15, Καβάλα. Τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2510-221013 και 6944793214. Email: m.kwnstantinos@yahoo.gr