27/04/2024

Α.Κ Αβαντες Ελυμνιων: Με επιτυχία το σεμινάριο και οι εξετάσεις

Το σωματείο Α.Κ Αβαντες Ελυμνιων στη Λίμνη Ευβοίας , στο ξενοδοχείο Vateri 29 , 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2018 διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία σεμινάρια , εξετάσεις Dan ( μαύρων ζωνών ) και εξετάσεις Kyu ( εγχρώμων ζωνών ). Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Τo σεμινάριο διενήργησε ο Sensei Jon Wicks ( World Chief Instructor WIKF ) και έλαβαν μέρος 147 αθλητές όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων .

Επίσης ο Sensei διενήργησε και εξετάσεις Dan όπου έλαβαν μέρος με επιτυχία στις γραπτές και πρακτικές εξετάσεις οι Αλιβεριώτης Γεώργιος , Αντωνόπουλος Δημήτριος , Καβαράκα Γεωργία , Καβαράκας Αθανάσιος , Μηλιώτη Κων/να και Καραγκούνης Ιωάννης . 

O Sensei Wicks λόγω της οργανωτικής επιτυχίας του σεμιναρίου , του επιπέδου των αθλητών και της ομορφιάς της Βορείου Ευβοίας , μας έδωσε την ευκαιρία να οργανώσουμε για το 2019 Summer Course WIKF ( καλοκαιρινό Camp ) σε Εθνικό ή Διεθνές επίπεδο με την προϋπόθεση ότι θα μπορέσει ο τόπος μας και εμείς να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις μιας τέτοιας διοργάνωσης.  Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την επιτυχία τους στις εξετάσεις και καλό καλοκαίρι σε όλους».