19/04/2024

Αυτές είναι οι μάχες του Fightsports Kickboxing Tournament!!!

Όπως οι Θεοί του Ολύμπου έτσι και οι 12 μαχητές του Fightsports Kickboxing Tournament είναι πανέτοιμοι να δώσουν μοναδικές μάχες με… φόντο τη διασκέδαση του κοινού, αλλά και τη βοήθεια προς τα παιδικά χωριά SOS. Η πρωταθλήτρια Ελλάδος στην πυγμαχία, Χριστίνα Αθανασοπούλου θα αντιμετωπίσει την Μαρία Μαστρογιάννη, ενώ ένας από τους καλύτερους του είδους, ο Tony Christodoulou σε αγώνα grappling θα συναντηθεί με τον Αλέξη Νικολακόπουλο. Στη μέση της βραδιάς, για πρώτη φορά στην Ελλάδα δύο σταρ της τηλεόρασης και του σινεμά βάζουν τα πυγμαχικά τους γάντια και… κυνηγούν το νοκ-άουτ, έχοντας ιερό σκοπό. Πρόκειται για τους Κώστα Σόμμερ και Τόμας Πρωτόπαπα οι οποίοι θα αναμετρηθούν σε παιχνίδι πυγμαχίας, στηρίζοντας τα παιδικά χωριά SOS.

Έπειτα από ένα χρόνο απουσίας, στο ρινγκ του FKT θα ανέβει για να μας ξεσηκώσει ο καλύτερος Έλληνας MMAer, Νίκος Σοκώλης που θα αντιμετωπίσει τον Τριαντάφυλλο Μαρούγκα! Στη συνέχεια, ο καλύτερος Έλληνα kickboxer της γενιάς και της κατηγορίας του, ο Γιάννης Μιχαλόπουλος επιστρέφει επίσης μετά την σπουδαία του μάχη με τον Steve Moxon για να αγωνιστεί με τον εξαιρετικά ταλαντούχο, Στέλιο Παπαδόπουλου.

Στο κλείσιμο της βραδιάς ένα μεγάλο ντέρμπι αναμένεται να διεξαχθεί μεταξύ των Σταύρο Εξακουστίδη και Κώστα Μιρζάεφ, με τον DaGreat να ζητάει τη… ρεβάνς απέναντι στον Nirvana ο οποίος δείχνει στους τελευταίους του αγώνες… άτρωτος.

FightCard