28/03/2024

Από τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων οι φερόμενοι ως βομβιστές της Βοστώνης!

Σοκαρίστηκε όλος ο κόσμος από την βομβιστική επίθεση στη Βοστώνη πριν από λίγες μέρες με τις εικόνες και τα πλάνα να παρουσιάζουν μία τρομερή κατάσταση εν μέσω νεκρών και τραυματιών στους δρόμους και τα πεζοδρόμια. Οι δύο ύποπτοι που φέρονται ως οι δράστες από τους Αμερικάνους είναι οι Τσετσένικης καταγωγής αδερφοί Tamerlan Tsarnaev 26 και Dzhokhar Tsarnaev, 19 που ζούσαν στις ΗΠΑ τα τελευταία 10 χρόνια.

Πέρα από την ιστορία του εντοπισμού τους και του θανάτου του ενός, υπάρχει μία άλλη, που αφορά τα μαχητικά αθλήματα. Βλέπετε, τα δύο αδέρφια ήταν γνωστά ταλέντα στην πυγμαχία και την πάλη αντίστοιχα.

Ο μεγαλύτερος Tsarnaev ήταν ερασιτέχνης μποξέρ, έχοντας κερδίσει την διοργάνωση Golden Gloves ενώ για μια εποχή ήταν μέλος του πολύ γνωστού gym «Wai kru».

O μικρότερος αδερφός ήταν το μεγαλύτερο ταλέντο, αφού ως κολεγιακός παλαιστής ήταν πολύ γνωστός στο χώρο και από τους πιο ελπιδοφόρους νέους. Υπάρχουν αναφορές μάλιστα ότι είχε ως στόχο τη συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες με τις ΗΠΑ…

Αν και υπάρχουν δηλώσεις ότι έκαναν και ΜΜΑ αυτό κατά πάσα πιθανότητα είναι λάθος σύμφωνα με όσους τους ήξερα από τα γυμναστήρια.

Μέσα στο πανικό και στη συνήθη τακτική των Αμερικανών να ρίχνουν ευθύνες παντού εκτός από εκεί που πρέπει, ελπίζουμε να μην βρουν ξαφνικά τα μαχητικά αθλήματα ως.. πυρήνες.

tamerlan2