28/03/2024

Αποχαιρετίστε το Fightsports.gr που ξέρατε

Το Fightsports.gr συμπληρώνει επτά χρόνια ζωής. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ήρθε η ώρα για καινοτόμες αλλαγές. Αλλαγές που θα κάνουν το κορυφαίο site μαχητικών αθλημάτων της χώρας καλύτερο, πιο χρηστικό για τον αναγνώστη που θέλει να διαβάζει για τη μαχητική σκηνή εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο.


Ο τίτλος του κειμένου που διαβάζετε είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός. Ξεχάστε, λοιπόν, το Fightsports.gr που ξέρατε γιατί το καινούργιο θα είναι εντελώς διαφορετικό, προσαρμοσμένο στα δικά σας θέλω και στις απαιτήσεις του όγκου δουλειάς ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συναντήσαμε στις 31 Οκτωβρίου 2012.

Τα μαχητικά πλέον είναι must και απαιτείται το Fightsports.gr να αναβαθμιστεί για να σας μεταφέρει τις ειδήσεις από κάθε άκρο της Ελλάδας και του κόσμου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να θυμάστε μόνο το μαύρο και το κόκκινο χρώμα, όλα τα υπόλοιπα θα γραφτούν στην ιστορία, μία ένδοξη πορεία επτά ετών που σημαδεύτηκε από το βασικό μας όπλο: ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ. Κάναμε ταξίδια στο εξωτερικό, φτάσαμε μέχρι το Αμπού Ντάμπι για το UFC.

Παρατηρήσαμε μέσα απ’ αυτές τις περιπέτειες ότι το 7 ετών Fightsports.gr είναι σε ηλικία σχολείου, οπότε πρέπει να το εμφανίσουμε όμορφο, άνετο, φρέσκο.

Ραντεβού στο νέο Fightsports.gr