27/04/2024

Αναβολή για την έλευση «Boyka» στην Ελλάδα

Διαβάστε το δελτίο τύπου Ελληνικόυ Σύνδεσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών, για την αναβολή της έλευσης του Scott Adkins στην Ελλάδα.

Σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση «Boyka: Athens’ Warrior Spirit» μεταφέρεται για άλλη μία φορά. Οι λόγοι που επιβάλουν αυτή την εξέλιξη αφορούν στις πολλαπλές υποχρεώσεις που έχει αυτή την χρονική περίοδο ο κεντρικός επίσημος καλεσμένος μας Scott Adkins λόγω της εμπλοκής του σε νέες κινηματογραφικές παραγωγές.

Σχετικά σας αποστέλλεται χαιρετιστήριο μήνυμα του ίδιου προς τους Έλληνες και Κύπριους fans του διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι η διοργάνωση μεταφέρεται και δεσμεύεται ότι πολύ σύντομα θα βρει τον απαραίτητο χρόνο για να μας επισκεφθεί.

Η διοργανωτική ομάδα ζητά συγνώμη από τους φίλους και τους ενδιαφερόμενους του event για αυτή την αναστάτωση η οποία είναι απολύτως δικαιολογημένη όταν πρόκειται για έναν ηθοποιό με τόσο υψηλή ζήτηση από τις κινηματογραφικές εταιρείες.

Θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να καθοριστεί πολύ σύντομα το νέο πλαίσιο δράσης για το οποίο θα ενημερωθείτε με κάθε λεπτομέρεια..

Για επί πλέον λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο
info@hekoba.org (ή/και)
hekoba@gmail.com

https://www.youtube.com/watch?v=UgPFpt3eT9w