25/04/2024

Αλέξης Νικολακόπουλος: «Ευχαριστώ τους προπονητές μου για τη νίκη!»

Τους προπονητές του για την προετοιμασία και την κερκίδα που τον στήριξε μέσα στο κλουβί, ευχαρίστησε ο Αλέξης Νικολακόπουλος για την πολύ καλή εμφάνιση του στο Throwdown MMA 2 όπου έκλεψε τις εντυπώσεις. Δείτε τι έγραψε στο Facebook:

«Πέρασε και η χθεσινή μέρα. Η ημέρα του αγώνα είναι πάντα λίγο περίεργη, από την αρχή μετράς αντίστροφα τις ώρες μέχρι να πας στο γήπεδο. Μέτα μέχρι να ξεκινήσεις προθέρμανση και μετά μέχρι να παίξεις. Και μετά από όλα αυτά, έχεις λίγα λεπτά μόνο που αγωνίζεσαι, μία ευκαιρία, εκεί που ίσως δεν προλαβαίνεις να κάνεις λάθος και να το διορθώσεις.

Για αυτά τα λίγα λεπτά με προετοίμαζαν ενάμιση μήνα. Οι δάσκαλοί μου David Dimopoulos Said, Vasilis Oikonomou kai Tony Christodoulou δώσανε το κάτι παραπάνω για μένα αυτό το διάστημα. Αν κάνω κάτι σωστά εκείνα τα λίγα λεπτά του αγώνα είναι αποτέλεσμα της δικής τους δουλειάς. Εγώ είμαι απλώς ο «performer». Για αυτό σε ότι έχει να κάνει με τις προπονήσεις μου τους εμπιστεύομαι στο έπακρο. Κάνουν καταπληκτική δουλειά και δεν χρειάζεται ποτέ να αναρωτηθώ για το αν είναι σωστό αυτό που μου μαθαίνουν ή αν ταιριάζει σε μένα, καθώς ξέρω ότι αυτή την διεργασία την έχουν ήδη κάνει αυτοί προ πολλού.

Επίσης, όσο και αν λέω ότι είμαι τόσο συγκεντρωμένος στον αγώνα που δεν ακούω τίποτα, η κερκίδα με διέψευσε. Δεν γινόταν να αγνοήσω τις φωνές που με υποστήριζαν σε κάθε μου κίνηση και ειδικά με την κλωτσιά η ένταση μέσα μου ακολούθησε αυτή του κοινού. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας, τους φίλους μου, τους μαθητές μου και ιδίως τους συναθλητές μου που φροντίζουν να μην είμαι ποτέ καλύτερος από αυτούς στην προπόνησή μου.

Ελπίζω να σας άρεσε ο αγώνας και ελπίζω να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία. Ευχαριστώ !!»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΡΔΑΣ