28/03/2024

Ακαδημία Shinkyokushinkai Καράτε: Απολογισμός για Ευρωπαϊκό Βουδαπέστης

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ακαδημία Shinkyokushinkai Καράτε.


Αναλυτικά: «Αξιόλογη η εμφάνιση της ολιγομελoύς Ελληνικής αποστολής του Shinkyokushinkai που συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Shinkyokushinkai Εφήβων – Νέων και Ανδρών – Γυναικών στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας στις 22-23 Νοεμβρίου της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης ΕΚΟ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Παλαμούρα Μελπομένη η οποία αγωνίστηκε στα ΚΑΤΑ Νεανίδων έκανε μια πολύ καλή παρουσία,αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να προχωρήσει στον επόμενο αγώνα χάνοντας από την αθλήτρια της Ουγγαρίας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής Ηλίας Καρπουζής ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία Open ΚUMITE Ανδρών έχασε στον πρώτο αγώνα από τον αθλητή του Αζερμπαϊτζάν με υπεροχή, μετά από μια πολύ δυνατή προσπάθεια.

Το σώμα Ελλήνων διαιτητών έδωσε και αυτή τη φορά το παρών σε διεθνείς αγώνες και πρόσφερε τις υπηρεσίες του, με επικεφαλή τον Αρχηγό Εκπρόσωπο – Branch Chief Διαιτητή Α ‘ στα ΚΑΤΑ και στο KUMITE Κοσμίδη Γιώργο και τους διαιτητές Γαλλιό Κώστα (Διαιτητής B KATA-Διαιτητή C KUMITE), Σκαπή Ειρήνη (Διαιτητή C KUMITE)
και Πέτρου Απόστολο (Διαιτητή C ΚUMITE).

Κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος ο Αρχηγός Εκπρόσωπος παρέλαβε από τον Πρόεδρο επιτροπής Διαιτησίας της Ευρώπης Michael Soderkvist τα νέα επίσημα διπλώματα και πιστοποιήσεις των διεθνών Ελλήνων διαιτητών, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια είχαν δώσει εξετάσεις.

Επίσης, δέχθηκε συγχαρητήρια για τους Έλληνες διαιτητές τόσο από τον Πρόεδρο Διαιτησίας όσο και από τον Πρόεδρο της Ευρώπης Koen Sharenberg για την άψογη παρουσία και άριστη απόδοση τους στους αγώνες.

Την αποστολή επίσης συνόδευσε ο Branch Chief Βορείου Ελλάδος Μελικιάδης Οτάριο και οι προπονητές Κεσίδης Βιατσεσλάβ (Πολύκαστρο Κιλκίς) και Παπαδόπουλος Γρηγόρης (Ξάνθη).

Η επόμενη διεθνής διοργάνωση του Ελληνικού Shinkyokushinkai τον Απρίλιο του 2019 στην Λιθουανία,το επίσημο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών όπου η Ελληνική Ομάδα θα προσπαθήσει να συμμετάσχει με περισσότερους αθλητές.«