29/03/2024

Έτσι θα κερδίσω τον Fedor

O Fabio Maldonado θα αντιμετωπίσει τον Fedor Emelianeko, με ή χωρίς αναβολικά, στην Ρωσία στις 17 Ιουνίου και την διοργάνωση «Fight Nights 50». Ο Βραζιλιάνος, που έκανε ένα ρεκόρ 5-6 στο  UFC , ξέρει ότι πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό του για να κερδίσει τον σπουδαίο Ρώσο:

«Ο Fedor είναι καλός παντού» λέει ο Fabio στο mmafighting.com. «Η μάχη ξεκινάει στο όρθιο και δεν μπορώ να μπω στο ρινγκ σκεπτόμενος το πως δεν θα με πάει στο έδαφος και να φάω δύο γροθιές και να χάσω όπως με τον Miocic. Πρέπει να είμαι προσεχτικός και υπομονετικός. Η πιο μεγάλη δυσκολία με τον Fedor είναι η ταχύτητα και η εκρηκτικότητα του. Η ιδέα είναι να τον πιάσεις όταν επιτίθεται. Αλλά δεν θα τον περιμένω μόνο, θα του επιτεθώ και εγώ.»

Κάντε SUBSCRIBE για τα καλύτερα μαχητικά βίντεο, διαγωνισμούς και εκπομπές!

 

«Ήταν δύσκολο να πιστέψω στην αρχή. Κλείσαμε την μάχη και λίγες μέρες μετά κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέπτη και σκέφτηκα -φίλε θα παίξω με τον Fedor- ειναι τρελό. Είναι σαν να παίζεις μπάσκετ και να έχεις αντίπαλο τον Michael Jordan. Αντιμετωπίζεις τον καλύτερο όλων των εποχών. Η ζωή είναι ένας μεγάλος τροχός ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Το μόνο που υπόσχομαι στους οπαδούς είναι ότι θα δώσω όλη μου την καρδιά στην μάχη με τον Fedor»

Πιτσιρικάς σταματάει bullying σαν άλλος… Anderson Silva – Fightsports.gr