24/04/2024

Έρχεται η «Navro Promotions» και αλλάζει τα πάντα στις μαχητικές διοργανώσεις!

Το σημερινό άρθρο είναι εντελώς διαφοροποιημένο σε σύγκριση με τα περισσότερα που έχετε διαβάσει. Θα περιέχει δύο ανακοινώσεις με θέμα τη λήξη μια συνεργασίας και την έναρξη μιας τεράστια συνεργασίας που αναμένεται να αλλάξει το ρου της ιστορίας των μαχητικών διοργανώσεων στη χώρα μας. Αρχικά, σας παραθέτουμε την απλή και απέριττη ανακοίνωση του fightsports.gr που αναφέρει τα εξής:

«Το fightsports.gr ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τον εξαίρετο συνάδερφο Μάνο Ναβροζίδη. Παράλληλα το αγαπημένο σας portal ανακοινώνει τη έναρξη της συνεργασίας του με την Navro Promotions». 

Όσον αφορά την Navro Promotions η ανακοίνωση παρακάτω είναι άκρως διαφωτιστική. Ο promoter Μάνος Ναβροζίδης ξεδιαλύνει το τοπίο και αποκαλύπτει πώς θα αλλάξει το status των μαχητικών αθλημάτων σε Ελλάδα, Ευρώπη και παγκοσμίως:

«Σήμερα, 1η Απριλίου 2014 με χαρά σας ανακοινώνω τη δημιουργία της Navro Promotions, αφού μπήκαν και οι τελευταίες υπογραφές στα απαραίτητα έγγραφα και καταστατικά με το ελληνικό δημόσιο και την αρμόδια Δ.Ο.Υ. Προτού σας αναλύσω το πλάνο μου θα ήθελα να ευχαριστήσω το fightsports.gr που με στήριξε δημοσιογραφικά και πλέον, αφού εξασφαλίσαμε όλο το απαιτούμενο υλικό θα στηρίξει τα events μου και στον τομέα της επικοινωνίας.

Διαβάζοντας τον προγραμματισμό των «ΝΡ Shows» πολλοί θα πιστέψετε ότι υπερβάλω όμως οι συμφωνίες που έχει κλείσει η εταιρία είναι τόσο ισχυρές που δεν χωρούν αμφισβήτηση. Αρχικά, η «Mayweather Promotions» του αγαπημένου φίλου Floyd θα είναι αυτή που θα στηρίξει τη διοργάνωση ως προς τα τραπεζομάντιλα και τις χαρτοπετσέτες στις ροτόντες.

Τεράστια χορηγία λαμβάνουμε και από τη Zoofa που στηρίζει το UFC. Οι αδερφοί Φερτίτα που σέβονται και εκτιμούν τον παγκόσμιο πρωταθλητή του BJJ, Μάνο Ναβροζίδη θα προσφέρουν την αμέριστη υποστήριξή τους, καθώς θα στείλουν τρία κοντέινερ με τέιπ απόχρωσης μπλε – κόκκινο. Το τέιπ είναι εξαιρετικά σημαντικό διότι όταν το κολλάμε στα γάντια ξεχωρίζουμε τις γωνίες, γιατί το κλουβί έχει πολλές γωνίες και μπορεί να μπερδευτούμε.

Ο Μάνος Ναβροζίδης μετά από πολλούς μήνες παραμονής στη Σενεγάλη και στη Μαδαγασκάρη και το Μπαγκλαντές που θεωρείται η Μέκκα του kickbox και της πυγμαχίας έρχεται στην Ελλάδα πιο έτοιμος, πιο έμπειρος ώστε να διοργανώσει αγώνες ΜΜΑ, κάνοντας την επανάσταση στο χώρο.

Επίσης, ο Έλληνας Promoter… κλείδωσε συμφωνία μεγατόνων τόσο με τη NASA όσο και τη Vodofone Global. Οι πρώτοι θα του δώσουν την ευκαιρία να κάνει ταξίδια αστραπή σε Σελήνη, Άρη και Δία κατά σειρά έτσι ώστε να ψάξει νέα ταλέντα κι έπειτα με χορηγούμενο διαστημόπλοιο να πηδήξει από τη στρατόσφαιρα απευθείας μέσα στο στάδιο που θα γίνουν οι αγώνες. Σχετικά με τη χορηγία της δεύτερης εταιρίας, εκεί ο Ναβροζίδης εξασφάλισε ένα Galaxy 5 για τον ίδιο με δωρεάν χρόνο ομιλίας 1.500 λεπτά έτσι ώστε να μιλάει άνετα και να κλείνει αγώνες. Πλούσια δώρα θα προσφέρουν και στους αθλητές όλες οι εταιρίες που συνεργάζονται.

Συνεργασία κόλαφος θα είναι κι αυτή με τους καταρράκτες του Νιαγάρα. Οι υπεύθυνοι των καταρρακτών θα σερβίρουν άφθονο νερό στα VIP τραπέζια του σόου. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, καθώς η εταιρία NP ήρθε σε συμφωνία με τον τιτάνα των παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου Δημήτρη Μελισσανίδη, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η σειρά αγώνων θα έχει τον τίτλο ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι ο Ναβροζίδης έριξε άκυρο στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος από τα νεύρα του αποφάσισε να γίνει δήμαρχος Πειραιά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Ναβροζίδης έχει ήδη κλείσει το main event. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα σημάνει και το ξεκαθάρισμα της κατηγορίας μια και αντίπαλοι μέσα στο αμβλυγώνιο κλουβί θα είναι ο Γιάννης Στοφορίδης με τον Σταύρο Εξακουστίδη. Οι φανς περίμεναν καιρό αυτό το παιχνίδι, αφού στη νέα κατηγορία είναι οι δυο τους και πρέπει επιτέλους το ζήτημα του κορυφαίου να λυθεί.

Από εκεί και πέρα ο Γρηγόρης Μάλλιος αρνείται την προπονητική και την πυγμαχία συγκεκριμένα! Τα πετροδόλλαρα των προέδρων των Παρί και Σίτι που στηρίζουν το σόου του Μάνου Ναβροζίδη, δίνουν την άνεση στον promoter να δελεάσει τον Μάλλιο με μία μάχη σούπερ σημασίας. Ο Έλληνας, ενεργός ΜΜΑer πλέον θα παίξει 5 γύρους των 5 λεπτών με τον σπουδαίο MMAer που έχει πολλές διακρίσεις το Καράτε και στο χάντμπολ, Stathis Papakostoulis από το Μπρούκλιν.

Σε ένα χρόνο από τώρα θα σας ανακοινώσουμε και την υπόλοιπη κάρτα αγώνων της NP shows. Προς το παρόν πολύ καλή πρωταπριλιά σε όλους σας».