30/06/2022

Πάλη: Στη μάχη ρίχνεται ο Κουγιουμτσίδης

Το αστέρι της Εθνικής ομάδας ανοίγει την αυλαία

Με πολλές φιλοδοξίες και όνειρα ξεκινάει σήμερα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών της Βουδαπέστης η ελληνική αποστολή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πρώτος στη μάχη ρίχνεται ο πρωταθλητής Ευρώπης U23 Γιώργος Κουγιουμτσίδης. Το φαινόμενο της ελληνικής Πάλης μετά τον θρίαμβο της Βουλγαρίας είναι έτοιμος να γράψει ιστορία και στην Ουγγαρία.

Χθες έγινε η κλήρωση και ο Κουγιουμτσίδης θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στην κατηγορία των 79κ. από τα προημιτελικά.  Ο Ελληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Άλανς Αμίροβς από τη Λετονία και Νταν Ορ Τσεσάρσκι από το Ισραήλ

Η ελληνική αποστολή, έχει πολλές φιλοδοξίες καθώς μία θέση στο βάθρο θα κυνηγήσει τόσο η Μαρία Πρεβολαράκη, όσο και οι Γιώργος Πρεβολαράκης, Ηλίας Παγκαλίδης και Λαοκράτης Κεσίδης που θα αγωνιστούν στην κίνηση της ελληνορωμαϊκής.

Οι Ελληνες πρωταθλητές είναι απόλυτα έτοιμοι και θα προσπαθήσουν να σηκώσουν την ελληνική σημαία ψηλά. .

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το τρόπο διεξαγωγής και βαθμολόγησης των αγώνων πλέον στις διοργανώσεις θα υπάρχουν 4 φαβορί ανά κατηγορία. Που σημαίνει ότι το πρώτο με το δεύτερο φαβορί της διοργάνωσης μπορούν να βρεθούν αντιμέτωποι μόνο στον τελικό».