29/11/2020

Πάλη: Προετοιμασία για τις εθνικές ομάδες με όλα τα αστέρια

Φουλ προετοιμασία για τους αθλητές της πάλης

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Σε προετοιμασία βρίσκονται οι Εθνικές ομάδες πάλης ανδρών, γυναικών, εφήβων-νεανίδων με την συμμετοχή μάλιστα των σημαντικότερων ονομάτων όπως η Μαρία Πρεβολαράκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία των εθνικών ομάδων Ανδρών Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων της ελληνικής ομοσπονδίας πάλης που διεξάγεται στην αρχαία Ολυμπία.

Η προετοιμασία διεξάγεται με τη συμμετοχή των Ολυμπιονικών Δημήτρη Αβράμη και Κώστα Αρκουδέα που με την εμπειρία τους βοηθούν πολύ τόσο στην αγωνιστική όσο και στην ψυχολογική προετοιμασία των αθλητών

Οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της ελληνορωμαϊκής, της ελευθέρας και της γυναικείας πάλης εχουν συγκεντρωθεί από τις 23 του μηνός και θα προπονούνται μαζί έως τέλος του μήνα.

Συνολικά στο Καμπ προετοιμασίας συμμετέχουν 48 αθλητές εκ των οποίων η κορυφαία αθλήτρια Μαρία Πρεβολαράκη που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για το Τόκιο, καθώς και οι διακεκριμένοι Γιώργιος Πιλίδης, Ηλίας Παγκαλίδης, Γιώργος Πρεβολαράκης

Οι αθλητές στην αρχαία Ολυμπία προπονούνται υπό  την επίβλεψη τον ομοσπονδιακών προπονητών Παγκαλίδη Ιωαννη ,Κατσαρό Χρήστο, του δις Ολυμπιονίκη Καρντάνοβ Αμιράν, Κεσανίδη Χαραλαμπο και Μοησεν Παριγέι. Στην προετοιμασία βρίσκεται και ο προπονητής του τοπικού συλλόγου Τιταν Πύργου Αλέξης Κολιτσόπουλος».