18/01/2021

Μαρία Πρεβολαράκη: Με καλή ψυχολογία για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επέστρεψε με την πρώτη θέση και πάει απευθείας για την προετοιμασία της στους Ολυμπιακούς αγώνες

Η πρωτιά της Μαρίας Πρεβολαράκη στο πρόσφατο παγκόσμιο κύπελλο πάλης, έχει φτιάξει την ψυχολογία της κορυφαίας αθλήτριας που θα προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επέστρεψε στην Ελλάδα και δήλωσε σχετικά:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με τα πολλά μηνύματά του, μου έδειξε την αγάπη του. Το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο μου ανέβασε την ψυχολογία και πλέον με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση θα προετοιμαστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο», τόνισε η Κυρία της Ελληνικής Πάλης και στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά της:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την TOYOTA και τον Κωτσόβολο που είναι χορηγοί μου, καθώς και την Μινέττα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης την Ομοσπονδία που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει, το σύλλογό μου και όλους τους παρτενέρ, που με βοηθάνε».

Η Μαρία Πρεβολαράκη στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι αυτή η διοργάνωση ενδεχομένως να αποτελέσει την επανέναρξη των αθλητικών δράσεων, κάτω από τα αυστηρά μέτρα:

«Το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, σε ένα άθλημα επαφής όπως το δικό μας, με μεγάλη επιτυχία και χωρίς κανένα άλλο κρούσμα -πλην του αδερφού μου-, δείχνει ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονική δράση, τηρώντας πάντα το ιατρικό πρωτόκολλο».

Από τη μεριά του ο Μόησεν Παριγέι προπονητής της Πρεβολαράκη,  σχολίασε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τις εμφανίσεις της Μαρίας. Εκτός από το χρυσό μετάλλιο που είναι η ανταμοιβή των προσπαθειών, είχε εξαιρετική αγωνιστική εικόνα. Αυτό μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας που μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο και αφιερώνουμε αυτό το μετάλλιο στα παιδιά που κόλλησαν κορονοϊό και τραυματίστηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με την ευχή να γίνουν γρήγορα καλά».

Πηγή:ΕLOP