14/07/2020

Gerontis Fighters: Πιάνουν τόπο οι κόποι της ομάδας

Η ομάδα του Γεροντή δικαιώνεται καθώς ο αθλητισμός συμβάλει στην πορεία των αθλητών

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

 Οι Gerontis Fighters με μία νέα ανακοίνωση τους έκαναν έναν μίνι απολογισμό της πορείας των αθλητών τονίζοντας μάλιστα πως οι κόποι τους ανταμείφθηκαν. Αναλυτικά:

«Με ένα παράθυρο αισιοδοξίας και χαράς μπήκε η εβδομάδα που διανύουμε καθώς οι κόποι των αθλητών μας αναγνωρίστηκαν ακριβώς την κατάλληλη στιγμή.  Μέσα σε αυτήν την πρωτόγνωρη αβεβαιότητα που μας έχει κατακλύσει τους τελευταίους μήνες λόγω της πανδημίας, τα πλήγματα γύρω μας ολοένα και μεγαλώνουν. Μέσα σε αυτήν την κρίση, δεν λείπει φυσικά ο τομέας της παιδείας.
 

Παιδιά που δίνουν πανελλήνιες, σταμάτησαν βίαια μαθήματα σε σχολεία και φροντιστήρια για αρκετό χρονικό διάστημα χάνοντας τον προγραμματισμό τους, όπου σήμερα καλούνται να δώσουν τις καθιερωμένες Πανελλαδικές εξετάσεις. Κάπου εδώ την καταλληλότερη στιγμή,   δύο αθλητές των Gerontis fighters, έλαβαν την ικανοποίηση ότι ο κόπος και η σκληρή δουλειά που κατέλαβαν, θα ανταμειφθεί.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, έλαβαν με φάκελο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kickboxing, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προς κατάθεση για τα επιπλέον μόρια που έρχονται να προστεθούν στον βαθμό τους, μετά από διακρίσεις που κατέκτησαν στο επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το μόνο νόμιμο πανελλήνιο πρωτάθλημα υπό την αιγίδα της μόνης νόμιμης Ομοσπονδίας του αθλήματος. Τα μόρια αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε σχολή ΑΕΙ ή ΤΕΙ,  εξαιρουμένων τις σχολές Ικάρων και Ευέλπιδων. 
 

Αυτό το γεγονός, δείχνει και την τεράστια σημασία για τα σωματεία, να ανήκουν στην νόμιμη ομοσπονδία καθώς μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούν να λάβουν τα προνόμια που προβλέπει ο νόμος 2725/99, οι διακριθέντες αθλητές.  Στην περιοχή του Αγίου Νικολάου,  το σωματείο των Gerontis fighters, είναι το μοναδικό ενεργό εγγεγραμμένο μέλος στην νόμιμα αναγνωρισμένη ομοσπονδία,  την ΠΟΚ, και κατ’ επέκταση ο μοναδικός που μέσω αυτού μπορούν οι αθλητές να ανταμειφθούν.

Ο ένας εκ των δύο αθλητών που έλαβε τα μόρια, είναι ο Λιαπάκης Ιωάννης. Ακολούθησε ειδικό αγωνιστικό πρόγραμμα αυστηρά υπό τις οδηγίες του προπονητή του κ. Γεροντή Ιωάννη. Με αυτόν τον τρόπο είχε τις προϋποθέσεις να επιτύχει, συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας που έχει αποκτήσει από τους αγώνες και τα σεμινάρια που έχουν πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, του Ηρακλείου αλλά και όλου του Ελλαδικού χώρου. 
 

Οι περισσότεροι προπονητές λειτουργούν ως πρότυπα για τους έφηβους και αυτός είναι ο λόγος που η φιλοσοφία του κ. Γεροντή,  ο οποίος διαθέτει 20ετη εμπειρία, παρακινεί τους αθλητές του να συμμετέχουν σε πλήθος εκδηλώσεων που αφορούν τις πολεμικές τέχνες ώστε να συμβάλλει στην μετέπειτα εξέλιξή τους.

Αυτά τα εγχειρήματα έχουν χαρίσει στους Gerontis  Fighters σωρεία μεταλλίων από παγκόσμια, πανευρωπαϊκά αλλά και πανελλήνια πρωταθλήματα.  Ο αθλητής Λιαπάκης Ιωάννης είναι ένας ευσυνείδητος έφηβος από μια πολύτεκνη οικογένεια , οι οποία είναι πάντα στο πλευρό του, στηρίζοντας τα όνειρα του. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται σθεναρά με το κομμάτι του αθλητισμού και συγκεκριμένα του πρωταθλητισμού κατακτώντας διακρίσεις πως αυτή που του χάρισε για δεύτερη φορά μόρια για τις εισαγωγικές του εξετάσεις. 

Συγχαρητήρια αξίζει στους αθλητές αλλά και στον προπονητή τους.  Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία, με επιμονή και υπομονή να πραγματοποιήσουν όλα τους τα όνειρα».