17/05/2021

Τόλμη Κιλκίς: Εξετάσεις ζωνών

Με επιτυχία οι εξετάσεις

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις προαγωγής ζωνών εγχρώμων και μαύρων συλλόγου του Α.Σ η Tόλμη Κιλκίς στην αίθουσα Μητρόπολης Κιλκίς στις 15 Φεβρουαρίου. Αναλυτικά:

«Οι εξετάσεις γίνονται δύο φορές το χρόνο σύμφωνα με την ελληνική ομοσπονδία ΕΛΟΤ συνδεδεμένη και με τους κανονισμούς της ETU και
WT. Σε δύο προγράμματα πραγματοποιήθηκε η διαδικασία με το πρώτο από άσπρη έως και μισή πράσινη και το δεύτερο από πράσινη έως και μαύρη ζώνη συλλόγου. Η αναγνώριση του επιπέδου κατατάσσεται σύμφωνα με το χρώμα της ζώνης και ο βαθμός χαρακτηρίζεται ως κουπ.

Η ύλη που απαιτείται σε κάθε κατηγορία είναι καθορισμένη. Στους νέους αθλητές αθλήτριες ζητείται να εκτελέσουν την βασική τεχνική, δηλαδή τα πρώτα βήματα στο άθλημα. Στους προχωρημένους απαιτείται να γνωρίζουν και να εκτελέσουν σωστά τα πουμσε, τεχνικές με φανταστικό αντίπαλο, τεχνική χεριών και ποδιών, αγωνιστική κίνηση, θραύσεις και θεωρία.

Όλες οι γνώσεις σε όλα τα επίπεδα είναι και ως υποδομή προκειμένου να διεκδικήσουν την μαύρη ζώνη της ΕΛΟΤ εφ’ όλης της ύλης μετά από
έξι έτη συνεχούς ασκήσεις στο σύλλογο.

Στην ίδια εκδήλωση έγινε βράβευση αθλητών αθλητριών για τις επιτυχίες τους εντός και εκτός Ελλάδος για το έτος 2019 .Την εξεταστική Επιτροπή πλαισίωσαν ο
Πεχλιβάνης Ιωακείμ, επίσημος εξεταστής KUKKIWON, ο Χαμαλίδης Γρηγόριος και ο Κωσταντινίδης Σόλων.

Η ικανοποίηση των εξεταστών για την παρουσία των εξεταζόμενων είναι σημαντική για το σύλλογο με το θετικό αποτέλεσμα μέσα από την υπεύθυνη προσπάθεια που καταβάλλεται συνολικά.

Συγχαρητήρια έδωσαν Σε όλους τους αθλητές αθλήτριες για την διεκδίκηση πρώτα απ’ όλα ο πρόεδρος κύριος Ζαμανόπουλος Ιωάννης και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος, Λεμονίδης Μιλτιάδης.

Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έχουν στο πρόσωπο μας και το σύλλογο για το πολυτιμότερο στη ζωή, το παιδί».