25/07/2024

Τόλμη Κιλκίς: Απονομή διπλωμάτων προπονητών Sambo Kurash

Στις απονομές και η Τόλμη Κιλκίς

Απονομή διπλωμάτων της πρώτης σχολής προπονητών Sambo Kurash στην Ελλάδα έγινε από τους αρμόδιους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στις 22/10/2022, στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου Τόλμη Κιλκίς:

«Η εκπαίδευση έγινε για μεγάλο χρονικό διάστημα με μαθήματα που συμπεριλαμβάνονταν στο πρόγραμμα σπουδών από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από διακεκριμένους καθηγητές με υπεύθυνο τον κ. Γιώργο Ζαγκελίδη.

Το πρακτικό κομμάτι που είναι εξίσου σημαντικό ανέλαβαν οι πολύ έμπειροι από την αγωνιστική τους δραστηριότητα ως αθλητές αλλά και ως καθηγητές ΤΕΦΑΑ οι κ. Αρζουμανίδης Ιωάννης και ο κ. Κοκκινίδης Σάββας. Επίσης μέσα στο πρόγραμμα ενσωματώθηκε το πολύ σημαντικό κομμάτι των πρώτων βοηθειών καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης BLS από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ, τον κ. Λεζκίδη Ιωάννη με βοηθό τον πρώην διασώστη ΕΚΑΒ Λεμονίδη Γεώργιο.

Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kurash που είχε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ήταν τιμή για τη χώρα μας.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας κύριο Μεραμπί Ηλιάδη , τους καθηγητές και εκπαιδευτές για την σωστή και ουσιώδη εκμάθηση του αθλήματος.
Συγχαρητήρια σε όλους τους διπλωματούχους προπονητές πλέον και καλή συνέχεια στηρίζοντας το άθλημα».