18/09/2020

Ταεκβοντο Καρδίτσας: Τρία μετάλλια στο πρώτο προκριματικό Β. Ελλάδος

Διακρίσεις στους αγώνες

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Με επιτυχία διεξήχθησαν για τρεις μέρες τα πρωταθλήματα  1ο Προκριματικό Ταεκβοντό Β. Ελλάδος 2020 και το kids Festival στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με τέσσερις  αθλητές-τριες συμμετείχε ο  Αθλητικός  Αγωνιστικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας  στο 1° προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος για το έτος 2020 & στο Kids Festival .

Με την καθοδήγηση του προπονητή τους κ. Βάϊο Κουκουλέτσο οι αθλητές-τριες έφτασαν με επιτυχία και
διακρίθηκαν οι : Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε   η Σίμου Μαρία, ανοίγοντας την αγωνιστική της χρονιά  με εκπληκτική εμφάνιση φτάνοντας στον τελικό με επιτυχία.  

Χάλκινη η Παππά Ελισάβετ με άριστη εμφάνιση στους αγώνες που τα είχε όλα., ανατροπές σκορ χρυσό πόντο και όλα λειτούργησαν με το μέρος της αθλήτριας μας. 

Χάλκινη η Τσιβρένη Νάσια ξεκινώντας την χρονιά με επιτυχία κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.   Και πέμτπη Θέση ο Μάγγας Κλεάνθης ξεκινώντας για πρώτη φορά  την αγωνιστική του χρονιά με  πολύ καλή δυνατή εμφάνισή στο Kids Festival.  

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές-τριες για την διάκρισή τους και την  συμμετοχή τους καθώς και στον  προπονητή κ. Κουκουλέτσο Βάϊο για την στήριξη και καθοδήγηση των αθλητών-τριών στο πρωτάθλημα».