15/01/2021

Ευκλέας Λευκάδας: Απολογισμός για τα διαδικτυακά σεμινάρια

Aπολογισμός για τα σεμινάρια του 2020

Τον απολογισμό του για το έτος 2020 έκανε ο Ευκλέας Λευκάδας όσον αφορά τα διαδικτυακά σεμινάρια που διεξάγονται. Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ του συλλόγου μας ευχαριστεί  θερμά τους αθλητές του που  όλο το διάστημα της καραντίνας συμμετείχαν  στα  διαδικτυακά σεμινάρια που διοργάνωσε ο σύλλογος  με ζήλο διατηρώντας την φυσική τους κατάσταση αλλά και τους στόχους  που έχει πάντα ένας αθλητής.

Προσπαθήσαμε και διατηρήσαμε την κεντρική ιδέα του αθλητισμού , την υγεία πνευματική και σωματική είτε μέσα στο σπίτι είτε έξω αξιοποιώντας την φύση.
Παράλληλα θέταμε στόχους -διαγωνισμούς στους συμμετέχοντες όπως σε εναέριες τεχνικές , εκτέλεση τουλ και τεχνικών αυτοάμυνας και πολλά άλλα με σκοπό το ενδιαφέρον των σεμιναρίων μας και την φυσική μας κατάσταση εν μέσω καραντίνας.

Ευχαριστούμε τους γονείς -μέλη του σωματείου για τη στήριξη αλλά το Διεθνή εκπαιδευτή Καββαδία Ευστάθιο για τη στήριξη στο σύλλογο και τους αθλητές του και τους αθλητές για την υπομονή-επιμονή και την πίστη ότι μέσα από την προπόνηση-εξάσκηση θα επιτύχουμε όλους τους στόχους.

Το Δ.Σ σας εύχεται καλή χρονιά και καλή ξεκούραση μετά από ένα δύσκολο πραγματικά έτος και γρήγορη επιστροφή στον αθλητισμό».

Το Δ.Σ του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του που όλο το διάστημα της καραντίνας συμμετείχαν στα …

Δημοσιεύτηκε από Α.Γ.Α Ευκλέας Λευκάδας στις Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020