29/03/2020

Βραβεύτηκαν αθλητές του Άθλου Κιλκίς από την Ένωση Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος

Βραβεύσεις για τον Κιλκισιακό σύλλογο

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Στις 22 Φεβρουαρίου έγινε βράβευση των αθλητών του Άθλου Κιλκίς. Αναλυτικά:

«Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των καλύτερων αθλητών της χρονιάς που πέρασε .Η συμμέτοχη του κόσμου ήταν πολυπληθής και το ξενοδοχείο Porto palace όπου έγινε η εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη ήταν κατάμεστο από φίλους του αθλήματος και γονείς των αθλητών που ήρθαν να καμαρώσουν τα παιδιά τους. Σε αυτήν την εκδήλωση προσκλήθηκαν από τον Α.Σ. Άθλος Κιλκίς οι παρακάτω αθλητές:

1. Τσαρτσάλης Κων/νος για την εισαγωγή του στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ το έτος 2020 .
2.  Νικολαΐδης Γιώργος για την εισαγωγή του στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ το έτος 2020.
3. Τσαρίδου Μαρία για την εισαγωγή της στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ το έτος 2020.
4. Κατσαούνη Σοφία  για την εισαγωγή της στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ το έτος 2020.

Όλοι οι παραπάνω αθλητές του Άθλου την προηγούμενη χρονιά κατάφεραν να διακριθούν στην κατηγορία τους σε πολλά πρωταθλήματα της ΕΤΑΒΕ με αποτέλεσμα να τερματίσουν στην πρώτη θέση της κατηγορίας τους και να επιλεγούν από την Ένωση να αγωνιστούν με τα εθνικά μας χρώματα με την ομάδα της ΕΤΑΒΕ.

Τον προπονητή του Συλλόγου Πουντζουκίδη Κων/νο τίμησε η Ένωση Ταε κβο ντο καλώντας τον στο βήμα για να πραγματοποιήσει μια από τις βραβεύσεις των αθλητών της και να πει δυο κουβέντες για το έργο της προηγούμενης χρονιάς.

Με το πέρας της εκδήλωσης ο Προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος και ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ότι η προσπάθειες που κατέβαλαν οι συγκεκριμένοι αθλητές την προηγούμενη χρονιά  ήρθε η ώρα να επιβραβευθούν . Κλείνοντας ευχήθηκαν καλή πρόοδο σε όλους τους αθλητές που με σοβαρή δουλειά επίμονη και υπομονή κατάφεραν να επιλεγούν να εκπροσωπήσουν τα εθνικά μας χρώματα.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Ένωσης Μανώλη Χρήστο για την  όμορφη εκδήλωση άλλα και το κίνητρο που δίνει στους σωματειακούς αθλητές».