18/09/2020

Α.Σ Έδεσσα: Με 10 αθλητές στο προκριματικό πρωτάθλημα ΕΤΑΒΕ

Πολυπληθής συμμετοχή

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Με τη συμμετοχή 1300 αθλητών από  διαφορετικά σωματεία που ανήκουν στη Βόρειο Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το  1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα  της Ένωσης ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος για τη στελέχωση των επίλεκτων ομάδων του 2021. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ Έδεσσας. 

«Οι αγώνες πραγματοποιήθηκα το περασμένο τριήμερο 7-8-9 Φεβρουαρίου στο κατάμεστο με κόσμο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Κονταξοπούλειο.

Ο Α.Σ Έδεσσας συμμετείχε με 10 αθλητές  και τη συνοδεία της προπονήτριας τους Μπιρόζη Αναστασίας.

Συγκεκριμένα στην δεύτερη θέση της κατηγορίας -63 κιλά εφήβων κατάφερε να φθάσει ο Τόλτης Ιωάννης ύστερα από τρεις δυνατούς αγώνες.

Επίσης στην δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο η Χατζημπαμπίκη Ελένη ύστερα από τρεις αγώνες στην κατηγορία -44 κιλα Κορασίδων μετα από μια πολύ καλή εμφάνιση.

Στην τρίτη θέση της κατηγορίας -51 κιλά κορασίδων βρέθηκε η Νέστου Σταυρούλα μετά από δύο αγώνες.

Στο τεχνικό Πρωτάθλημα (poomsae – φορμες) αγωνίστηκε η Κυριακουλάκου Ελισάβετ για πρώτη φορά στις Νεανίδες και έφτασε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ενώ χωρίς διάκριση έμειναν ο Τσακίρης Νικόλας και ο Σαρνάζης Μιχάλης κέρδισαν τον πρώτο αγώνα και έχασαν στο δεύτερο. Ενώ από τον 1ο αγώνα βγήκαν εκτός Οι: Μαλίγκα έλενα, Στουγιαννίδης Γιάννης (στην ισσοπαλία) και Ελευθεριάδης Αβρααμ-Άγγελος και Κωσταντά Μαρία.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις προσπάθειες του σε ένα άθλημα με φοβερό συναγωνισμό».