24/02/2024

Αθλητικός Σύλλογος ΔΙΑΣ Λάρισας: Δύο μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αθλητικός Σύλλογος ΔΙΑΣ Λάρισας αναφορικά με την πρόσφατη αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας.

Αναλυτικά: «Με τρεις αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ στο πανελλήνιο κύπελλο που διοργανώθηκε στο Πολύγυρο της Χαλκιδικής, από την Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, στο κύπελλο συμμετείχαν συνολικά 800 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα.

Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, συμμετείχε με τους Λεγαντή Αθ. που κατέκτησε τη 5η θέση στα 51 κιλά Κορασίδων, με τον Στεργιώτη Σπ. που αγωνίστηκε στα -65 κιλά Παίδων κατέκτησε την 3η θέση και ο Γκέκας Ανδρ. κατέκτησε την 2η θέση στα -61 κιλά Παίδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο πρώτοι αθλητές, έκαναν τη πρώτη τους εμφάνιση σε επίσημη διοργάνωση, δείχνοντας θετικά δείγματα για το μέλλον.

Ενώ ο Γκέκας Ανδρ., μετά από δυο νίκες και έναν ημιτελικό που κρίθηκε στο χρυσό πόντο, έδειξε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τον προπονητή κύριο Ζεϊμπέκη Χρήστο και τους αθλητές που αγωνίσθηκαν. Με τη διοργάνωση αυτή, ολοκληρώθηκε ένας κύκλος επίσημων διοργανώσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, βάζοντας τις βάσεις για το 2020 και χτίζοντας το μέλλον των παιδιών. Επίσης, ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους γονείς που στηρίζουν κάθε προσπάθεια των παιδιών τους«.