27/10/2021

Αθλητικός σύλλογος Άτρωτος: Σχολείο προπονητών Tae Bo στις 20 με 21 Νοεμβρίου

Σχολείο προπονητών για Tae Bo

Το μοναδικό σχολείο εκπαίδευσης πιστοποιημένων προπονητών TAE BO® FITNESS by Billy Blanks φιλοξενείται απο τον αθλητικό σύλλογο Άτρωτο Περιστερίου στις 20-21 Νοεμβρίου. Αναλυτικά:

«Η πιστοποίηση αυτή απευθύνεται σε ήδη γνώστες πολεμικών τεχνών η λάτρεις του Ταε Μπο που επιθυμούν να ασχοληθούν με το αερόβιο αυτό στύλ Πολεμικής Τέχνης. Η εκπαίδευση και πιστοποίηση γίνεται απο τον Elite instructor και εκπρόσωπο της Ελλάδος Σπάτουλα Σπυρίδων.

Ti είναι το ΤΑΕ ΒΟ;

Το Tae Bo είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκγύμνασης του σώματος που ενσωματώνει τεχνικές πολεμικών τεχνών, όπως λακτίσματα, γροθιές, αμυντικές τεχνικές πολεμικών τεχνών και αερόβιες ασκήσεις σε ρυθμικό χορό. Το εν λόγω πρόγραμμα χρησιμοποιεί τις κινήσεις των πολεμικών τεχνών και συγκεκριμένα από το Kick Boxing, το Tae kwon do και το Karate, παράλληλα με τις βασικές αρχές του aerobic (με ταχύ ρυθμό), και αποσκοπεί στην προώθηση της φυσικής κατάστασης ενώ επειδή παράλληλα συνδυάζεται με μουσική, η διδασκαλία του γίνεται ιδιαίτερα ευχάριστη για όλα τα επίπεδα των αθλουμένων.Ως προπόνηση υψηλής έντασης έχει ως στόχο να αυξήσει την καρδιαγγειακή ικανότητα, τη δύναμη, την μυϊκή αντοχή, την ευλυγισία, την ευελιξία και την διασκέδαση.

Δήλωση ενδιαφέροντος και πληροφορίες στα mail: taebogreece@gmail.com και τηλ 6976432099″.