23/09/2020

Ένατο Ελληνικό Winter Camp του Shinkyokushinkai στα Χάνια Πηλίου

Για ένατη χρονιά το χειμερινό camp

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Το αρχηγείο της  Ένωσης του Ελληνικού Shinkyokushinkai (Ακαδημία Shinkyokushinkai -Α.Σ.Υπέρτατη Αλήθεια Συνεργασία) διοργανώνει για ένατη χρονιά το Ελληνικό Winter Camp 2020 την  7-8-9 Φεβρουαρίου στο όμορφο βουνό των Κενταύρων στα Χάνια Πηλίου και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Manthos Hotel Resort and Spa»,με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας. Aναλυτικά:

«Ένα τριήμερο με δυνατές προπονήσεις στο Shinkyokushinkai,το αληθινό στυλ πλήρους επαφής,θα έχουν την ευκαιρία όσοι συμμετάσχουν να προπονηθούν  με τους δυο διεθνείς δασκάλους τον  Shihan Γιώργο Κοσμίδη Αρχηγό-εκπρόσωπο,Βranch Chief WKO στην Ελλάδα και τον Branch Chief WKO Shihan Oτάριο Μελικιάδη.

Συμμετέχουν αθλητές και εκπαιδευτές από τους 10 συλλόγους του Ελληνικού Shinkyokushinkai με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα Κihon,Kata,αγωνιστικές τεχνικές με τριπλές προπονήσεις στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου (γήπεδο ποδοσφαίρου) και στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ που διαθέτει το ξενοδοχείο.

To τελευταίο βράδυ του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί το  Sayonara party και θα γίνει η κοπή πίτας της Ένωσης του ελληνικού Shinkyokushinkai αλλά και ο  απολογισμός του περασμένου έτους με φωτογραφικό υλικό,όπου θα βραβευθούν οι αθλητές που διακρίθηκαν και συμμετείχαν σε διεθνείς διοργανώσεις.Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι καθιερωμένες εξετάσεις βαθμων  1ου-2ου και 3ου Dan σύμφωνα με τα πρότυπα  της Παγκόσμιας Οργάνωσης Shinkyokushinkai WKO.

Το  Ελληνικό Winter Camp Shinkyokushinkai είναι ανοικτό για όλους τους αθλητές και εκπαιδευτές που ασχολούνται με τα σκληρά στυλ πλήρους επαφής ανεξαρτήτως οργανώσεων».