20/05/2022

Άθλος Κιλκίς: Φιλικό πρωτάθλημα Ταεκβοντο στην Καβάλα

Στους αγώνες ο Άθλος Κιλκίς

Στις 08/05/2022 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε Ανοιχτό φιλικό πρωτάθλημα tae kwon do στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Καλαμίτσας στην Καβάλα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άθλου Κιλκίς:

«Η συμμετοχή αθλητών από Σωματεία της Βόρειας Ελλάδας ήταν μεγάλη γι’ αυτό και η ταυτόχρονη χρήση οκτώ τερεν  για την γρηγορότερη ροή των αγώνων. Οι διοργανώσεις αυτές πραγματοποιούνται με σκοπό την ένταξη των μικρών αθλητών στην έννοιά των αγώνων και την απόκτησης εμπειρίας για την συμμετοχή τους στις επίσημες διοργανώσεις .

Στα πρωταθλήματα αυτά συμμετέχουν οι αθλητές από τα πρωταγωνιστικά αλλά και αγω νιστικά  τμήματα κάθε σωματείου .
Από τον Αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές.  

1. Πουντζουκίδης Κων/νος παίδων  2012 κιλά 44
2. Πουντζουκίδης Μιχαήλ παίδων 2010 κιλά 60
3. Πουντζουκιδου Αναστασία  παίδων 2012 κιλά 30
4. Διγωνης Άγγελος παίδων 2012 κιλά 30 

Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος, και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των μικρών αθλητών του σωματείου ,που έδειξαν ανάλογη μαχητικότητα , συγχαίροντας παράλληλα όλους τους αθλητές για τις εμφανίσεις τους.
Τέλος ο προπονητής Πουντζουκίδης  Κωνσταντίνος Κλείνοντας ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τους γονείς των αθλητών για την συνεχή εμπιστοσύνη , και ευχήθηκε καλά αποτελέσματα  στους επομένους αγώνες χωρίς τραυματισμούς».