21/10/2020

Άθλος Κιλκίς: Φιλική αγωνιστική συνάντηση με τον Α.Σ Αλμπατρο

Σε εγρήγορση οι αθλητές των δύο συλλόγων

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε προπονητική φιλική αγωνιστική συνάντηση Ταεκβοντο από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς, ως μια από τις  αθλητικές δράσεις που πραγματοποιούνται για την επανέναρξη της αγωνιστικής περιόδου των αθλητών του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αγωνιστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Α.Σ .Άθλο και στον Α.Σ.Αλμπατρο. Η συνάντηση ξεκίνησε στις 11.00 ώρα, ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον Covid- 19 στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos Stadium  και διήρκεσε έως το μεσημέρι . Η συμμετοχή φίλων αθλητών αλλά και του φίλαθλου κόσμου ήταν άξια  των προσδοκιών όλων.

Οι φιλικοί  αγώνες προπόνησης ξεκίνησαν με τους μικρούς αθλητές στο τατάμι που εντυπωσίασαν με τις αθλητικές τους επιδόσεις και στην  συνέχεια ακολούθησαν οι αγώνες από αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας. 

Όλοι οι αγώνες ήταν άνευ αποτελέσματος, λόγο του προπονητικού σκοπού που είχαν και όλοι οι αθλητές παρέλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο συμμετοχής.

Μετά το πέρας ο προπονητής  του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος ευχαρίστησε το αθλητικό Σύλλογο Άλμπατρο και την προπονήτρια Άννα Παπαϊωάννου  καθώς και τους αθλητές της για την επίσκεψη και ευχήθηκε σε όλους καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς.  Συγχαρητήρια σε όλους .  Ακολουθούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση του Covid 19.